Arkadaşlar ben yeni bir sistem topluyorum. Her şeyine karar verdim sadece ekran kartı kaldı. Bildiğiniz üzere rx 480 çıktı ve performansını pek beğenmedim. Bu kartın performansı sürücüler geldikçe düzelir mi yoksa r9 390x mi alayım? Rx 480 alırsam 2 ay gibi bir süre sonra cf yapabilirim bu sefer de rx 490 çıkar büyük ihtimal sizce 2 ay rx 490'ı mı bekliyim yoksa r9 390x veya rx 480'den birini alayım mı? Alırsam hangisini alıyım?
Kesinlikle CF yapmayın, mantıklı değil. Her oyun CF desteklemiyor, onun yerine 2 ay daha bekleyip 490 almak daha mantıklı, tabi 490 hakkında kesin konuşamayız fakat 1070 ayarında bir ekran kartı olacaktır sanırsam.
RX 480 özel soğutmalı modeller geldiği zaman fabrika çıkışı OC ile daha iyi performans ve daha iyi soğutma sunacak. Driverler güncellendikçe daha iyi performans alacaksınız bence RX 480 almak daha mantıklı ama referans tasarım almayınız.