RX 480 vs RX 470 Benchmark Testleri

alagros1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar RX 480 custom modelleri Türkiye satışı hakkında bilgisi olan var mı ? Bu kadar gecikmesi beni RX 470'e yönlendirdi ve biraz testlere göz attım.
Videolarda yüzde 10 un altında bir fark var ancak bu videolardaki modeller RX 470 custom RX 480 fabrika çıkışlı mı ? Yoksa bu aradaki fark artmayacaksa RX 470 custom model alacağım sonuçları gayet başarılı.

Son düzenleyen: Moderatör:
Custom modeller Amazon'da var ama Turkiye'ye kargo yok. Neden Hala Turkiye'ye gelmedi bende anlamadim.

Teknoseyir'in MSI RX470 incelemesinde aynı zamanda RX480 ile karşılaştırma yapılıyor, bu karşılaştırmada kendi ellerinde bulunan refarans RX480 skorları yer alıyor.

Bu skorlar bırak 10FPS'i 1fps fark olduğu durumlar bile var. Ki stok rx480'i overclock edemeyeceğimiz, Sapphire RX470'i overclock edebileceğimiz düşünüldüğünde şuanda özel soğutmalı RX470'lerin refarans RX480'den bile iyi olduğunu gönül rahatlıgı ile söyleyebilirim.

Bu yazıda 2 saat önce Sapphire RX470 4GB siparişi vermemin ve kartın iyi çıkmasını ummamın optimistliğini de görebilirsin. Fakat her ne kadar böyle olmasını istediğim için yazsam da, teknoseyir'in sağladığı sayısal veriler bu durumu işaret ediyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…