Y Yaramaaz Kilopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 65 Çözümler 1 7 Kasım 2020 #11 Hakan_SS dedi: Coil Whine. Hayır tam performansta çalışır. Sadece ses çıkarır kart yük altında. Genişletmek için tıkla... Tamam sizden alıyorum o zaman nereden ulaşabilirim?
Hakan_SS dedi: Coil Whine. Hayır tam performansta çalışır. Sadece ses çıkarır kart yük altında. Genişletmek için tıkla... Tamam sizden alıyorum o zaman nereden ulaşabilirim?
Hakan_SS Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mart 2017 Mesajlar 1.758 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 7 Kasım 2020 #12 Ankara içindeyseniz insta vereyim. Kargo olarak yollayamam.
Y Yaramaaz Kilopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 65 Çözümler 1 7 Kasım 2020 #13 Gaziantepdeyim siz insta versenize bir konuşalım.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Kasım 2020 #14 RX 580 tam yük altında kafa ütülüyor. Şuanda yanımda kendisi 4K rpm'de çalışıyor. Birazdan tekme atıp kırmazsam iyidir.
RX 580 tam yük altında kafa ütülüyor. Şuanda yanımda kendisi 4K rpm'de çalışıyor. Birazdan tekme atıp kırmazsam iyidir.
Y Yaramaaz Kilopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 65 Çözümler 1 7 Kasım 2020 #15 aa12 dedi: RX 580 tam yük altında kafa ütülüyor. Şu anda yanımda kendisi 4K RPM'de çalışıyor. Birazdan tekme atıp kırmazsam iyidir. Genişletmek için tıkla... Abartı bir ses olmadıkca çok kafama takdığım yok oyunlarda beni üzmesin yeter.
aa12 dedi: RX 580 tam yük altında kafa ütülüyor. Şu anda yanımda kendisi 4K RPM'de çalışıyor. Birazdan tekme atıp kırmazsam iyidir. Genişletmek için tıkla... Abartı bir ses olmadıkca çok kafama takdığım yok oyunlarda beni üzmesin yeter.
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Kasım 2020 #16 Yaramaaz dedi: Abartı bir ses olmadıkca çok kafama takdığım yok oyunlarda beni üzmesin yeter. Genişletmek için tıkla... Abartı bir sesten kastığınız? Oyunlarda can sıkmaz. Helikopter sesi gibi birşey.
Yaramaaz dedi: Abartı bir ses olmadıkca çok kafama takdığım yok oyunlarda beni üzmesin yeter. Genişletmek için tıkla... Abartı bir sesten kastığınız? Oyunlarda can sıkmaz. Helikopter sesi gibi birşey.
Y Yaramaaz Kilopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 65 Çözümler 1 7 Kasım 2020 #17 Şöyle diyeyim kulaklığımı takdığımda beni rahatsız etmesin yeterli. aa12 dedi: Abartı bir sesten kastığınız? Oyunlarda can sıkmaz. Helikopter sesi gibi bir şey. Genişletmek için tıkla...
Şöyle diyeyim kulaklığımı takdığımda beni rahatsız etmesin yeterli. aa12 dedi: Abartı bir sesten kastığınız? Oyunlarda can sıkmaz. Helikopter sesi gibi bir şey. Genişletmek için tıkla...
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Kasım 2020 #18 Yaramaaz dedi: Şöyle diyeyim kulaklığımı takdığımda beni rahatsız etmesin yeterli. Genişletmek için tıkla... Yok. Oyuna dalınca duyulmaz. Ama gece açık bırakmak isterseniz, Uyutmaz.
Yaramaaz dedi: Şöyle diyeyim kulaklığımı takdığımda beni rahatsız etmesin yeterli. Genişletmek için tıkla... Yok. Oyuna dalınca duyulmaz. Ama gece açık bırakmak isterseniz, Uyutmaz.
Y Yaramaaz Kilopat Katılım 20 Eylül 2018 Mesajlar 65 Çözümler 1 7 Kasım 2020 #19 aa12 dedi: Yok. Oyuna dalınca duyulmaz. Ama gece açık bırakmak isterseniz, uyutmaz. Genişletmek için tıkla... Çok çok geri satar başka bir şey alırız ya yapacak bir şey yok .
aa12 dedi: Yok. Oyuna dalınca duyulmaz. Ama gece açık bırakmak isterseniz, uyutmaz. Genişletmek için tıkla... Çok çok geri satar başka bir şey alırız ya yapacak bir şey yok .
A aa12 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Temmuz 2019 Mesajlar 2.292 Makaleler 1 Çözümler 5 7 Kasım 2020 #20 Yaramaaz dedi: Çok çok geri satar başka bir şey alırız ya yapacak bir şey yok . Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Performans konusunda üzmez. Ne gibi oyunlar oynıcaksınız?
Yaramaaz dedi: Çok çok geri satar başka bir şey alırız ya yapacak bir şey yok . Genişletmek için tıkla... Sıkıntı yok. Performans konusunda üzmez. Ne gibi oyunlar oynıcaksınız?