RX 480 vs RX 580

Tamam, tartışmaya girmeyeceğim. Sen kendine göre, ben kendime göre haklıyım. Ve 'Birader' değilim ben.
Sen kendine göre nerede haklısın? Arkadaş linkleri öylesine attım ikinci el alacağım diyor. Ben kartlar madencilikte kullanılmış olabilir diyorum sen çıkmış Vatan'da sıfır diyorsun, konu sahibi zaten açıklamasını yapmış Vatan'da sıfır satılmasının konuyla ne alakası var. Birde konuyu okudum diyorsun, onu da geçtin ben kendime göre haklıyım diyebiliyorsun ilginç. İşi yüzsüzlüğe vuruyorsun, haklısın okumamışım demekten acizsin.

Sonuç olarak siz neyi öneriyorsunuz?
RX 580 daha yeni ve frekans hızları bir miktar daha hızlı. Madem madencilikte kullanılmadığına eminsin RX 580 alınır.

RX 480 ile 580 arasında ahım şahım fark yok 1080 - 2080 gibi fakat 580 daha iyi tercih olacaktır. Performansı az da olsa yüksek ve daha güncel bir kart. İsterseniz 1060 6G de bakabilirsiniz. RX 580 den DX11 de daha iyi performans göstermekte.

Ha tamam teşekkürler
Ya olay şu ki benim anakartım ASUS ve RX480 alırsam uyumlu olucak ama RX580 de güzel kart. Çok kararsız kaldım.

Ne alaka Asus ile RX 480 uyumu falan? 2. el RX serisi kartlardan uzak durun bence. Bitik kartlar olabilir. Riske girmeye değmez. Tanıdık varsa ayrı.

Arkadaşımın kartı var RX 480, Vatan Bilgisayardan alınma ve hala garantisi var. Sadece PUBG oynadı o kart ile.

Mesajı anlamadınız. 480 ile 580 arasında 1080 - 2080 gibi bir fark yok yani çok bir şey kaybetmez 480 alırsa.
Virgülün önemi

Hayır alacağım kart da asus olduğundan uyumlu olması için istiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…