RX 480 vs RX 580

Teşekkür ederim ince yorumunuzdan dolayı son sorumu da cevaplar mısınız? (Ve son olarak ekran kartı ikinci el olduğundan ne gibi testlerden geçirmem icap eder bilgilendirirseniz veya yeni bir konu mu açsam? )
bence yeni bir konu açmanız daha sağlıklı olacaktır çünkü bunu merak eder birden çok kullanıcı vardırd

Teşekkür ederim ince yorumunuzdan dolayı son sorumu da cevaplar mısınız? (Ve son olarak ekran kartı ikinci el olduğundan ne gibi testlerden geçirmem icap eder bilgilendirirseniz veya yeni bir konu mu açsam? )

MSI Afterburner yazılımıyla oyunlarda ki sıcaklığından tutun kaç fps aldığınıza kadar her türlü bilgiyi edinebilirsiniz. MSI Kombustor yazılımıyla ekran kartınızı teste sokabilirsiniz. Ekran kartınızda anormal bir durum varsa size bildirecektir. Yazılımların nasıl kullanıldığını bilmiyorsanız kolay bir şekilde internette arama yaparak öğrenebilirsiniz, başlık açmanızı gerektiren bir durum olduğunu düşünmüyorum. Ayrıca örnek vermek gerekirse Ryzen 5 2600 + RX 580 Nitro kullanacaksanız bu şekilde Youtube'da aratabilir, diğer kullanıcıların değerlerini sizinkilerle karşılaştırabilirsiniz.

Bir sıkıntıda orada aslında hocam ben APU sistem topladım sonra ekran kartı almaya karar verdim.
İşlemci: RYZEN 5 3400G

Bir sıkıntıda orada aslında hocam ben APU sistem topladım sonra ekran kartı almaya karar verdim.
İşlemci: RYZEN 5 3400G

APU sistemin grafik sürücüsünü kaldırıp, yeni kartınızın en güncel sürümünü kuracaksanız. Ryzen 5 3400G gayet güzel bir işlemci. Size sıkıntı yaşatmaz. İleride RX 580'i satarsanız falan elinizin altında online oyunları rahat çalıştıran bir gpu olur yeniden.

Şuan kullanıyorum ve çok başarılı buldum. İyi ki almışım dediğim kart VEGA 11 GPU sahip ve gerçekten şimdiye kadar aslında low ve medium ayarlarda kaldırmadı oyun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…