RX 480'i VGA destekli monitör ile kullanmak

frhatyldrm1

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar şu an 2650 lira bütçem var ve 1500 lirasına i5 6400 tabanlı sistem alıyorum geri kalan 1150 lira civarını 15 gün sonra RX 480 almak için saklayacağım (custom model), fakat bir sorunum var monitörüm HDMI destekli değil eski biraz ama 1920x1080 yani oldukça güzel bir monitör yeni monitör almaya da bütçem olmadığı için dönüştürücü almayı düşünüyorum, 60 70 lirayı geçmeyen dönüştürücü önerebilir misiniz ?

Önemli: Dark Dijital HDMI - Analog VGA ve SES Aktif Dönüştürücüsü HDMI kaynağından aldığı sinyali çözünürlüğünü değiştirmeden aynı çözünürlükte VGA sinyaline dönüştürür. VGA cihazınızdan görüntü alabilmek için HDMI kaynağınızın sinyal çıkışını VGA görüntü cihazının algılayacağı şekilde ayarlamanız gereklidir.
Attığınız linkte böyle birşey yazıyor tam olarak ne demek istiyor ? Ses dönüştürücüsü falan diyor onlar tam olarak ne oluyor ? Biraz daha bilgi verebilir misiniz?

Evet önemli olan görüntüyü almak da orada ses falan yazınca biraz tedirgin oldum. Direkt takıp çalışacaksa güzel.
Dostum takacaksın kullanacaksın bu kadar basit daha neyini anlatayım ?
Kusura bakma başkan bu kadar terslemene gerek yok :)

Eğer başka öneriniz yoksa bu beni idare edecekse şu an sipariş vereceğim. Ve görüntü kayması gibi istenmeyen durumlarla karşı karşıya kalır mıyım?

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı