RX 540'ın NVIDIA MX dengi nedir?

ValderZ

Centipat
Daha fazla  
Soru başlıktaki gibi. Bu soruyu sormamın nedeni kartla ilgili hiçbir oyun/test videosu yok. Bir oyunu indirmeden önce hiçbir şekilde bilgi sahibi olamıyorum. MX olarak hangi karta denk olduğunu bilirsem en azından o kartın videolarına bakıp bir fikir sahibi olabilirim çünkü MX serisinin oyun/test videoları bir hayli var.

Merhaba. RX550 Masaüstü sürümü olan kart MX150'ye denk. RX540 çok güçsüz bir kart, yüksek ihtimalle MX110'e denk belki de daha güçsüz bir model olacaktır.

Merhaba. RX550 masaüstü sürümü olan kart MX150'ye denk. RX540 çok güçsüz bir kart, yüksek ihtimalle MX110'e denk belki de daha güçsüz bir model olacaktır.

Emin misiniz hocam?

RX550 MX150 ile denk iken RX540'in mx150 olmaması lazım. Ben MX110 dedim ama 130'da olabilir yani. Sadece güçsüz bir kart, çok nadir kullanıldı üreticiler tarafından.

RX 540 aşağı yukarı RX 550 gücünde, MX 330 ve MX 350 arası bir performansı varmış:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…