RX 550 %0 kullanılıyor

Turbox RX 550 4 GB GDDR5 128 Bit GPU.
Turbox 400W PSU.
i5 4590 3.30 GHz 1150 pin CPU.
ASUS H81 DDR3 1150 pin anakart.
240GB hikvision SSD (Win 10 64 Bit Home Single kurulu).
Sistem bu oyun oynarken 200 FPS vs çok rahat görüyorum fakat arada ufak bir FPS dalgalanması oluyor. 10-15 defa denedim. 200'den 160-110, sonra 200 oluyor. Ekran kartımın resmi sitesine baktığımda minimum 450W diyor. Sorun PSU'dan olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
1. hocam forumlarda 300W ile kullandim da diyen de var 12v kanalindan ne kadar guc veriyor PSU.

2. ekran karti driverini DDU ile temiz kurulum yapar misiniz ne olur ne olmaz.

3. RAM yetersiz kalıyor olabilir mi ya da arizali olabilir mi test edebilir misiniz?

4.SSD'nin saglik kontrollerini yaptinizmi

Yani direk PSU'ya baglamamak lazim sorunu diger parcalari da gozden gecirmek lazim benim gorusum boyle fakat forumdaki diger hocalariminda gorusunu almak lazim.

Hocam Turbox'tan ekran kartı almayacaktınız işte. Merdiven altında yapılmış, ekran kartı demeye 1000 şahit isteyen parçaları satın alıp logo basıyorlar ve satıyorlar. PSU ve ekran kartını iade etme şansınız varsa edin.

Yalnız Turbox falan ama 200 FPS'i görüyor. Şaşırtıyorsunuz Turbox bey.

Son düzenleme:
1. hocam forumlarda 300W ile kullandim da diyen de var 12v kanalindan ne kadar guc veriyor PSU.

2. ekran karti driverini DDU ile temiz kurulum yapar misiniz ne olur ne olmaz.

3. RAM yetersiz kalıyor olabilir mi ya da arizali olabilir mi test edebilir misiniz?

4.SSD'nin saglik kontrollerini yaptinizmi

Yani direk PSU'ya baglamamak lazim sorunu diger parcalari da gozden gecirmek lazim benim gorusum boyle fakat forumdaki diger hocalariminda gorusunu almak lazim.
DDU???

Buyurun hocam.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı