Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 24 Aralık 2020 #11 akbaskemal64 dedi: 900p de her oyunu oynatır değilmi düşük ayarda zaten çok sistem isteyen oyun oynamıyorum. Csgo, pubg lite, ets2 falan Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinizi bilmiyorum ama eğer yeterliyse orta-yüksek ayarlarda da dediğiniz oyunları oynarsınız diye düşünüyorum.
akbaskemal64 dedi: 900p de her oyunu oynatır değilmi düşük ayarda zaten çok sistem isteyen oyun oynamıyorum. Csgo, pubg lite, ets2 falan Genişletmek için tıkla... Hocam işlemcinizi bilmiyorum ama eğer yeterliyse orta-yüksek ayarlarda da dediğiniz oyunları oynarsınız diye düşünüyorum.
A akbaskemal64 Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 21 24 Aralık 2020 #12 Asdasgudas dedi: Hocam işlemcinizi bilmiyorum ama eğer yeterliyse orta-yüksek ayarlarda da dediğiniz oyunları oynarsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İ5 3470 3.2ghz
Asdasgudas dedi: Hocam işlemcinizi bilmiyorum ama eğer yeterliyse orta-yüksek ayarlarda da dediğiniz oyunları oynarsınız diye düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... İ5 3470 3.2ghz
Asdasgudas Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 26 Eylül 2020 Mesajlar 6.089 Makaleler 7 Çözümler 23 Yer Konya 24 Aralık 2020 #13 akbaskemal64 dedi: İ5 3470 3.2ghz Genişletmek için tıkla... çok rahat orta ayarlarda oynarsınız. Orta yüksek karışık ayar yapın sizi götürür bu kart.
akbaskemal64 dedi: İ5 3470 3.2ghz Genişletmek için tıkla... çok rahat orta ayarlarda oynarsınız. Orta yüksek karışık ayar yapın sizi götürür bu kart.
A akbaskemal64 Centipat Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 21 24 Aralık 2020 #14 Asdasgudas dedi: çok rahat orta ayarlarda oynarsınız. Orta yüksek karışık ayar yapın sizi götürür bu kart. Genişletmek için tıkla... Alıyorum o zaman Asdasgudas dedi: çok rahat orta ayarlarda oynarsınız. Orta yüksek karışık ayar yapın sizi götürür bu kart. Genişletmek için tıkla... Peki hangi markanınkini almalıyım
Asdasgudas dedi: çok rahat orta ayarlarda oynarsınız. Orta yüksek karışık ayar yapın sizi götürür bu kart. Genişletmek için tıkla... Alıyorum o zaman Asdasgudas dedi: çok rahat orta ayarlarda oynarsınız. Orta yüksek karışık ayar yapın sizi götürür bu kart. Genişletmek için tıkla... Peki hangi markanınkini almalıyım