RX 550 2 GB nasıldır?

AXSENS

Hectopat
Makaleler
1
Sistemim: 4 GB DDR3, 350W PSU, 750 GB HDD, işlemci alınacak. Varsa daha iyi performanslı ucuza ekran kartı önerebilirsiniz. Bulduğum en ucuz 2. el ekran kartı bu:

Son düzenleyen: Moderatör:
Gigabyte modelini kullanıyorum. İdare ediyor ama istediğim performansı vermiyor. Ben sıfırını 480TL'ye almıştım.

Hocam 100 TL daha ver sıfır al istersen veya 350 TL civarına RX 460 gibi kartlar al.

O karta 450 TL verilmez 2. elde. 450 liraya GTX960, GTX 1050, RX460-560 gibi kartlar bulursun.

Bir internet kafede görmüştüm Rainbow Six Siege performansı mediumda 90-100 FPS alıyordu. Benim için zaten Rainbow Six Siege oynamak önemli. Başka oyunlar da oynarım tabii arma 3 falan.
Gigabyte modelini kullanıyorum. İdare ediyor ama istediğim performansı vermiyor. Ben sıfırını 480TL'ye almıştım.

Hangi oyunları hangi ayarlarda oynuyordun peki?

Bir internet kafede görmüştüm Rainbow Six Siege performansı mediumda 90-100 FPS alıyordu. Benim için zaten Rainbow Six Siege oynamak önemli. Başka oyunlar da oynarım tabii arma 3 falan.
O bilgisayarın işlemcisi veya RAM'i çok iyidir. Ben aynı kartla düşükte 60FPS alıyorum. Sorun bende de olabilir.

O bilgisayarın işlemcisi veya RAM'i çok iyidir. Ben aynı kartla düşükte 60FPS alıyorum. Sorun bende de olabilir.

İşlemcisi iyiydi 6 GB da RAM'i vardı. Benim 4 GB Ram'im var eğer 60 fps'den düşük fps değeri alırsam yeni ram yada işlemci alabilirim. Ekran kartı olarak RX 550 alsam yeter mi?
Peki ekran kartından en iyi performansı almak için ne yapmak lazım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…