Liosal Picopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #1 RX 550 buldum yanına işlemci alacağım darboğaz yapmasını istemiyorum ve RDR 2 oynatabilecek bir işlemci lazım ne önerirsiniz? AMD olursa iyi olur.
RX 550 buldum yanına işlemci alacağım darboğaz yapmasını istemiyorum ve RDR 2 oynatabilecek bir işlemci lazım ne önerirsiniz? AMD olursa iyi olur.
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #2 Anakartın nedir? Bütçen nedir?
Liosal Picopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #3 VarBişiler dedi: Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... B450M S2H. VarBişiler dedi: Anakartın nedir? Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk işlemcimi alsam sonramı ekran kartı alsam? Bütçe 2000 TL.
VarBişiler dedi: Anakartın nedir? Genişletmek için tıkla... B450M S2H. VarBişiler dedi: Anakartın nedir? Bütçen nedir? Genişletmek için tıkla... Hocam ilk işlemcimi alsam sonramı ekran kartı alsam? Bütçe 2000 TL.
VarBişiler Decipat Katılım 31 Ocak 2024 Mesajlar 1.578 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #4 Şuan ki işlemcin ne ki? Ona göre değiştir.
Liosal Picopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #5 VarBişiler dedi: Şu anki işlemcin ne ki? Ona göre değiştir. Genişletmek için tıkla... İşlemci almadım daha.
VarBişiler dedi: Şu anki işlemcin ne ki? Ona göre değiştir. Genişletmek için tıkla... İşlemci almadım daha.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #6 Liosal dedi: B450M S2H. Hocam ilk işlemcimi alsam sonramı ekran kartı alsam? Bütçe 2000 TL. Genişletmek için tıkla... Sakın ekran kartı olarak rx550 almayın. Toplam işlemci ve anakart için bütçeniz ne kadar?
Liosal dedi: B450M S2H. Hocam ilk işlemcimi alsam sonramı ekran kartı alsam? Bütçe 2000 TL. Genişletmek için tıkla... Sakın ekran kartı olarak rx550 almayın. Toplam işlemci ve anakart için bütçeniz ne kadar?
Liosal Picopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #7 MuratTheFounder dedi: Sakın ekran kartı olarak RX5500 almayın. Toplam işlemci ve anakart için bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam bir toplam kasaya verecek param 6000 TL. Yanına monitör klavye fare alacağım, RDR2 oynamak istiyorum uygun PC lazım. 2.el fark etmiyor ne yapabilirim?
MuratTheFounder dedi: Sakın ekran kartı olarak RX5500 almayın. Toplam işlemci ve anakart için bütçeniz ne kadar? Genişletmek için tıkla... Hocam bir toplam kasaya verecek param 6000 TL. Yanına monitör klavye fare alacağım, RDR2 oynamak istiyorum uygun PC lazım. 2.el fark etmiyor ne yapabilirim?
Aorus Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Temmuz 2019 Mesajlar 2.524 Makaleler 2 Çözümler 5 1 Eylül 2024 #8 Liosal dedi: RX 550 buldum yanına işlemci alacağım darboğaz yapmasını istemiyorum ve RDR 2 oynatabilecek bir işlemci lazım ne önerirsiniz? AMD olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sen o ekran kartına Ryzen 9 tak yine RDR Düzgün bir şekilde oynayamazsın kardeşim. Düzgün derken 60 ve üstü FPS alamazsın. Ekran kartını sakın alma ileriye dönük hata olacaktır emin ol. i5 10400F ile RX550 kullanıyorum ekran kartı yüzünden düzgünce oyun oynayamıyorum.
Liosal dedi: RX 550 buldum yanına işlemci alacağım darboğaz yapmasını istemiyorum ve RDR 2 oynatabilecek bir işlemci lazım ne önerirsiniz? AMD olursa iyi olur. Genişletmek için tıkla... Sen o ekran kartına Ryzen 9 tak yine RDR Düzgün bir şekilde oynayamazsın kardeşim. Düzgün derken 60 ve üstü FPS alamazsın. Ekran kartını sakın alma ileriye dönük hata olacaktır emin ol. i5 10400F ile RX550 kullanıyorum ekran kartı yüzünden düzgünce oyun oynayamıyorum.
MuratTheFounder Hectopat Katılım 6 Mayıs 2023 Mesajlar 5.295 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #9 Elinde hazır hangi parça var sadece anakart mı? Ona göre ayarlayayım.
Liosal Picopat Katılım 27 Ağustos 2024 Mesajlar 87 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Eylül 2024 #10 MuratTheFounder dedi: Elinde hazır hangi parça var sadece anakart mı? Ona göre ayarlayayım. Genişletmek için tıkla... Anakart yok onu düşünüyordum, hiç parça yok.
MuratTheFounder dedi: Elinde hazır hangi parça var sadece anakart mı? Ona göre ayarlayayım. Genişletmek için tıkla... Anakart yok onu düşünüyordum, hiç parça yok.