Biostar AMD Radeon RX 550 4 GB GDDR5 128 Bit Ekran Kartı en iyi özellikleri ve gerçek kullanıcı yorumları uygun fiyatlarla n11'de. Kampanyalı ve uygun fiyatlarla satın al.
www.n11.com
750 TL bütcem var 4 GB belleği olan bir ekran kartı almayı düşünüyorum. Çok yüksek sistem gereksinimi isteyen oyunlar oynamayacağım. Linki attım, RX 550 4 GB alınır mı? Pek bir şikayet göremedim bu ekran kartından yana, sadece bilen eden var mıdır bu kartı diye soruyorum?
İşlemciniz nedir? İşlemci yeterliyse bu bütçeye 1050/1050Ti bulunabilir. İkinci el RX560'da bulunabilir. Sıfır olarak bu kartı öneremiyorum, gönlüm el vermiyor.
İşlemciniz nedir? İşlemci yeterliyse bu bütçeye 1050/1050Ti bulunabilir. İkinci el RX560'da bulunabilir. Sıfır olarak bu kartı öneremiyorum, gönlüm el vermiyor.
Sıfır olarak alabileceğim 4 GB bir ekran kartı var mıdır peki? 600 750 arası çok çeşit var araştırdım ama hangisi iyidir hangisi daha güçlüdür bilemedim, eğer sıfır almayı önermezseniz 2.elden bakmak durumundayım.
Yaşadığım şehirde 2.el sitelerinde ekran kartı pek bulunmuyor, uzakta olan birinden de ürün almak istemiyorum güvenemidiğimden dolayı,
Sıfır 2 GB bir ekran kartı bulabilir miyim peki?