RX 550 - 570 için 400W PSU yeter mi?

• Konuyu başlatan Henss
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 18
  • Görüntüleme 1.882
Yeter. RX 470 en ideal kart olur senin için. 2.PC'mde kullanıyorum CS'de yüksek ayarlarda bile akıcı olarak oynatıyor.
Son bir şey sormak istiyorum. Bu kartta furmark test sonucu nasıl olmalı?

Son bir şey sormak istiyorum. Bu kartta FurMark test sonucu nasıl olmalı?

Alacağın kart modeline göre değişir. Ben MSI Gaming X modelini almıştım. sıcak çalışıyordu çünkü içi açılmamıştı kendim içini açıp termal macun sürdükten sonra oyunlarda 70 derecelerde %30 fanla falan çalışıyor çok sessiz yani. FurMark testi istersen sıcaklık derecesine ve fan gücüne bakabilirsin. Eğer çok yüksek derece ve fan yüzdesi çok fazlaysa tavsiye etmem

Alacağın kart modeline göre değişir. Ben MSI Gaming X modelini almıştım. sıcak çalışıyordu çünkü içi açılmamıştı kendim içini açıp termal macun sürdükten sonra oyunlarda 70 derecelerde %30 fanla falan çalışıyor çok sessiz yani. FurMark testi istersen sıcaklık derecesine ve fan gücüne bakabilirsin. Eğer çok yüksek derece ve fan yüzdesi çok fazlaysa tavsiye etmem
Gördüğüm çoğu RX470'in ya hdmi girişi olmuyor ya da fiyatı çok uçuk oluyor. Siz bulabilirseniz atabilir misiniz? Yoksa RX560 alacağım.

Hangi şehirde olduğunu bilmiyorum Facebook gruplarından vs.'de bakabilirsin. Aralarında ciddi bir performans farkı var bence araştırıp 470 almalısın.

İstanbul'da yaşıyorum. Olmazsa bugünlerde 1200'e bulduğum MSI RX470'e bakmaya gideceğim.

Bu OEM kart alınır mı?

Çok dandik gibi duruyor. Üstüne performansı çok düşük kalıyor RX470'e göre.
NVIDIA tarafı istersen 970'lere falan da bakabilirsin. RX470le aynı performansı veriyor. Birazcık daha pahalı oluyor ama pazarlık yaparsın ciddi alıcıyım anlaşırsak almaya geleceğim gibi vs.

Çok dandik gibi duruyor. Üstüne performansı çok düşük kalıyor RX470'e göre.
NVIDIA tarafı istersen 970'lere falan da bakabilirsin. RX470le aynı performansı veriyor. Birazcık daha pahalı oluyor ama pazarlık yaparsın ciddi alıcıyım anlaşırsak almaya geleceğim gibi vs.
O taraflar bana çok uzak. Bir RX470 satıcısıyla konuşuyorum şu an. Bugünlerde gidip alabilirim belki.

@cruzershi RX470 buldum. Satın aldım. Yarın kargoya verilecek.

Son düzenleme:
O taraflar bana çok uzak. Bir RX470 satıcısıyla konuşuyorum şu an. Bugünlerde gidip alabilirim belki.

@cruzershi RX470 buldum. Satın aldım. Yarın kargoya verilecek.

Hayırlı olsun. Sana en uygun ekran kartını aldın bence dediğim gibi ikinci PC'mde kullanıyorum oynadıgın oyunlarda iyi performans verir.

Hayırlı olsun. Sana en uygun ekran kartını aldın bence dediğim gibi ikinci PC'mde kullanıyorum oynadıgın oyunlarda iyi performans verir.
Teşekkür ederim. Beni bilgilendirdiğiniz için çok sağ olun.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı