Coolpanda Kilopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 392 Çözümler 4 26 Şubat 2021 #11 Yusuf Ata ERTÜRK dedi: Hmm 2. El RX 460 bulabilirseniz çok iyi olurdu. RX 550 alacaksanız da 4 GB olanı almaya çalışın bütçe yetmiyorsa Sapphire Pulse en kaliteli RX 550 diyebilirim Genişletmek için tıkla... RX 550 2G Pulse aldım bende teşekkürler.
Yusuf Ata ERTÜRK dedi: Hmm 2. El RX 460 bulabilirseniz çok iyi olurdu. RX 550 alacaksanız da 4 GB olanı almaya çalışın bütçe yetmiyorsa Sapphire Pulse en kaliteli RX 550 diyebilirim Genişletmek için tıkla... RX 550 2G Pulse aldım bende teşekkürler.
Yusuf Ata ERTÜRK Hectopat Katılım 25 Kasım 2020 Mesajlar 770 Çözümler 1 Yer Elazığ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 26 Şubat 2021 #12 atestuna1 dedi: 2.el RX 460'lar genelde miningli. Genişletmek için tıkla... Valla hocam alacağı kişiye der ki kardeşim ben bunu bi benchmark testine sokmam istiyorum alacağı kişi izin vermezse şüpheli verirse dener alır. Coolpanda dedi: RX 550 2G Pulse aldım bende teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yalnız şimdiden sadece idarelik bir sistem olduğunu söyleyeyim.
atestuna1 dedi: 2.el RX 460'lar genelde miningli. Genişletmek için tıkla... Valla hocam alacağı kişiye der ki kardeşim ben bunu bi benchmark testine sokmam istiyorum alacağı kişi izin vermezse şüpheli verirse dener alır. Coolpanda dedi: RX 550 2G Pulse aldım bende teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Yalnız şimdiden sadece idarelik bir sistem olduğunu söyleyeyim.
Coolpanda Kilopat Katılım 13 Mayıs 2018 Mesajlar 392 Çözümler 4 26 Şubat 2021 #13 Yusuf Ata ERTÜRK dedi: Yalnız şimdiden sadece idarelik bir sistem olduğunu söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... RX 550 alıp bilgisayarımı satmayı düşünüyorum.
Yusuf Ata ERTÜRK dedi: Yalnız şimdiden sadece idarelik bir sistem olduğunu söyleyeyim. Genişletmek için tıkla... RX 550 alıp bilgisayarımı satmayı düşünüyorum.