A Ahmet Safa Şahin Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #1 Bende RX 550 7 MB olarak gözüküyor. Çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim.
AliKemal KUDU Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Mart 2014 Mesajlar 1.516 Çözümler 14 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #2 Görsel paylaşırmısınız? Nerede 7MB görünüyor.
Hank Decapat Katılım 25 Eylül 2020 Mesajlar 284 Çözümler 2 19 Ekim 2020 #3 Ahmet Safa Şahin dedi: Bende RX 550 7 MB olarak gözüküyor. Çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Driverleri kurdunuz mu ?
Ahmet Safa Şahin dedi: Bende RX 550 7 MB olarak gözüküyor. Çözümünü hiçbir yerde bulamadım. Yardım ederseniz çok sevinirim. Genişletmek için tıkla... Driverleri kurdunuz mu ?
A Ahmet Safa Şahin Hectopat Katılım 19 Ekim 2020 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #4 Hocam, yabancı bir sitede bir kext buldum onu yapmaya çalışırken başka bir kext sildim ve Hackintosh çalışmadı eror verdi şimdi baştan kuruyorum kurulum bittiğinde ekran görüntüsünü paylaşacağım. AliKemal KUDU dedi: Görsel paylaşır mısınız? Nerede 7MB görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, fake ID kullanmamışım kendi orijinal ID'sini kullandığım için 7MB gözüküyordu şimdi fake olanı kullandım ve 4 GB olarak görünmeye başladı. Son düzenleyen: Moderatör: 19 Ekim 2020
Hocam, yabancı bir sitede bir kext buldum onu yapmaya çalışırken başka bir kext sildim ve Hackintosh çalışmadı eror verdi şimdi baştan kuruyorum kurulum bittiğinde ekran görüntüsünü paylaşacağım. AliKemal KUDU dedi: Görsel paylaşır mısınız? Nerede 7MB görünüyor. Genişletmek için tıkla... Hocam, fake ID kullanmamışım kendi orijinal ID'sini kullandığım için 7MB gözüküyordu şimdi fake olanı kullandım ve 4 GB olarak görünmeye başladı.
claus Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Katılım 1 Aralık 2014 Mesajlar 37.012 Makaleler 60 Çözümler 841 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Ekim 2020 #5 Hangi değeri girdiğinizi belirtin.