RX 550 AMD Software 22.5.1 çok sık çöküyor

AYATES

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar, şu anda AMD Software 22.5.1 sürümünü kullanıyorum. Ekran kartım RX 550 ve güncel sürümlerde çökme + performans düşüşü yaşıyorum. Şu anki sürümde sadece çökme sorunu yaşıyorum, aramızda RX 550 kullanan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi?

Son düzenleyen: Moderatör:
Silip tekrar yüklemeyi denediniz mi?

O şekilde kaldırıyorum zaten.
bilmiyorum bende rx550 i53470 16gbram kullanıyorum bi ara çok fazla çökme oluyordu fakat sonra düzeldi format ata ata ama gene çok fazla yük binince çöküyor eğer sistem o kadar iyi değilse fazla yük bindirme yani oyun oynarken başka birşey açma veya çok fazla uygulamayı aynı anda kullanma

RX550 kullanmıyorum ama AMD Software sürümü düşürebilirsin. 21.4.1 gibi sürümleri test et, farklı farklı sürüm kullan. En son çare olarak AMD yazılımı olarak hiç çalışmayan (Direk Adrenalin uygulaması çalışmıyor) ama hiçbir performans düşüşü veya çökmesi olmayan 19.9.1 sürümünü kullanabilirsin. Bi zamanlar bana çok rahat vermişti ama sonrasında 23 sürümlerini kurdum.

Sistem özellikleri seninkiyle aynı.

Bakıcaz artık yardımlarınız için teşekkür ederim.

Sistem özellikleri seninkiyle aynı.

Bakıcaz artık yardımlarınız için teşekkür ederim.
Çökme sorunu için ayrıca ekran kartının işlemci hızını 150 MHz düşürürsenizde düzeliyor. Şahsen ben böyle düzelttim işin sonunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…