S Spartalı Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #1 Her şeyi kablo vs taktım görüntü var Windows açık ama aygıt yöneticisinde Microsoft temel görüntü bağdaştırıcı olarak gözüküyor. Neden? (Daha driver vs. bir şey yüklemedim)
Her şeyi kablo vs taktım görüntü var Windows açık ama aygıt yöneticisinde Microsoft temel görüntü bağdaştırıcı olarak gözüküyor. Neden? (Daha driver vs. bir şey yüklemedim)
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #2 Muhtemel Driver yükledikten sonra gözükür. Yükleyip tekrardan dönüş sağlayın. Radeon™ RX 550 Drivers & Support | AMD www.amd.com
Muhtemel Driver yükledikten sonra gözükür. Yükleyip tekrardan dönüş sağlayın. Radeon™ RX 550 Drivers & Support | AMD www.amd.com
S Spartalı Hectopat Katılım 21 Şubat 2022 Mesajlar 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #3 wennzy dedi: Muhtemel driver yükledikten sonra gözükür. Yükleyip tekrardan dönüş sağlayın. Radeon™ RX 550 Drivers & Support | AMD www.amd.com Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüp cevap gelmeden kurmaya başladım driverı az kaldı. wennzy dedi: Muhtemel driver yükledikten sonra gözükür. Yükleyip tekrardan dönüş sağlayın. Radeon™ RX 550 Drivers & Support | AMD www.amd.com Genişletmek için tıkla... Hocam kurarken hata 202 veriyor başka bir Windows güncellemesi var diye. Son düzenleme: 17 Haziran 2023
wennzy dedi: Muhtemel driver yükledikten sonra gözükür. Yükleyip tekrardan dönüş sağlayın. Radeon™ RX 550 Drivers & Support | AMD www.amd.com Genişletmek için tıkla... Ben de öyle düşünüp cevap gelmeden kurmaya başladım driverı az kaldı. wennzy dedi: Muhtemel driver yükledikten sonra gözükür. Yükleyip tekrardan dönüş sağlayın. Radeon™ RX 550 Drivers & Support | AMD www.amd.com Genişletmek için tıkla... Hocam kurarken hata 202 veriyor başka bir Windows güncellemesi var diye.
wennzy Hectopat Katılım 6 Mart 2022 Mesajlar 2.431 Makaleler 2 Çözümler 35 Yer Bursa Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Haziran 2023 #4 Spartalı dedi: Hocam kurarken hata 202 veriyor başka bir Windows güncellemesi var diye. Genişletmek için tıkla... DDU ile kart sürücüsünü kaldırın. Seçenekler kısmından bu ögeyi aktif edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Spartalı dedi: Hocam kurarken hata 202 veriyor başka bir Windows güncellemesi var diye. Genişletmek için tıkla... DDU ile kart sürücüsünü kaldırın. Seçenekler kısmından bu ögeyi aktif edin. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et