RX 550 CS:GO kilitleniyor

HUDSON_44

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar bu aralar çok yaşıyorum. CS:GO oynuyorum, 3-4 el rekabet atıyorum bir süre geçtikten sonra oyun kilitleniyor. Ne Alt Tab yapıyor, hiçbir şey yapamıyorum, kilitleniyor. Hiçbir şey çalışmıyor. Reset atarak düzeliyor. Bunun yüzünden 1 hafta ban yedim. Çözümü nedir?
Sistemim:
  • Windows 10.
  • RX550 4 GB.
  • 4 GB RAM.
  • AMD Phenom II X4 920.
Driverlar güncel.
4-5 aydır ne yapsam olmadı. Hiçbir oyunda bir şey yok sadece bunda var.

Bende de RX550 var, böyle bir sorunla karşılaşmadım.

Cihaz ısınıyormu diye kontrol edermisin ısınmadan kaynaklı olabilir.

Yok işlemci 50 - 60 civarı ekran kartı 50-60 civarı.
Eminmisiniz çünkü uzun süre kullanımdan sonra kilitlenip reset atılmadan çözülmüyor demişşiniz. Genelde ekran kartı aşırı ısındığında cihaz kendini korumaya alır kapanır vs arada bendede oluyor.

Hayır 5-6 saat Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynuyorum bir şey olmuyor 1 saat CS oynuyorum kilitleniyor.

Bunun RX550 ile ilgili olduğunu pek sanmıyorum. İşlemci veya RAM olabilir. PSU'nun tam modelini yazar mısın?
Hayır 5-6 saat Tom Clancy's Rainbow Six: Siege oynuyorum bir şey olmuyor 1 saat CS oynuyorum kilitleniyor.
O zaman yazılımsal.

Dostum sorun ekran kartında değil, RAM'de büyük ihtimal. 4 GB RAM kullanırken bende de oluyordu RAM yükseltince düzeldi. Ben hiç sorun yaşamıyorum CS:GO'da. Bende de sadece CS'de oluyordu düzeldi.

Bunun RX550 ile ilgili olduğunu pek sanmıyorum. İşlemci veya RAM olabilir. PSU'nun tam modelini yazar mısın?

O zaman yazılımsal.

Hocam bir sürü oyun var PC de Battlefield 1, Tom Clancy's Rainbow Six: Siege, GTA 5, Valorant hiçbir oyunda bir şey yok donanımsal oldunu zannetmem. Donanımsal olsaydı diğer oyunlarda da kilitlenme olurdu.

Olay görüntüleyicisine girip, Windows Günlükleri > Uygulama kısmından kırmızı üçgenli eylemi bizimle paylaşabilir misiniz? Tabii ki oyun çökme sorunu yaşadıktan sonra. Aynı işlemi Uygulama kısmının altındaki Sistem pencerisinden de paylaşabilirseniz çok hoş olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…