D dodooo06 Decapat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #1 Monitörüm 60 Hz. Kartımda VGA çıkışı yok, anakartımda var. Takıyorum ama ekran gelmiyor. Televizyonda denedim HDMI ile çalışıyor. Dönüştürücü kullanırsam kartım ile monitörü kullanabilir miyim? Teşekkürler.
Monitörüm 60 Hz. Kartımda VGA çıkışı yok, anakartımda var. Takıyorum ama ekran gelmiyor. Televizyonda denedim HDMI ile çalışıyor. Dönüştürücü kullanırsam kartım ile monitörü kullanabilir miyim? Teşekkürler.
zahidbolat Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Ocak 2019 Mesajlar 2.670 Makaleler 3 Çözümler 4 Yer Erbaa 25 Ekim 2021 #2 dodooo06 dedi: Monitörüm 60 Hz. Kartımda VGA çıkışı yok, anakartımda var. Takıyorum ama ekran gelmiyor. Televizyonda denedim HDMI ile çalışıyor. Dönüştürücü kullanırsam kartım ile monitörü kullanabilir miyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet ben denedim, oluyor.
dodooo06 dedi: Monitörüm 60 Hz. Kartımda VGA çıkışı yok, anakartımda var. Takıyorum ama ekran gelmiyor. Televizyonda denedim HDMI ile çalışıyor. Dönüştürücü kullanırsam kartım ile monitörü kullanabilir miyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet ben denedim, oluyor.
EREN SATAR Kilopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 9.433 Makaleler 5 Çözümler 22 Yer Manisa 25 Ekim 2021 #3 Evet dönüştürücü ile kullanabilirsiniz ben RX 560`ı dönüştürücü ile kullanıyorum. Amazon.com.tr
Koishi Komeiji Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 3 Mayıs 2020 Mesajlar 4.335 Makaleler 1 Çözümler 8 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #4 dodooo06 dedi: Monitörüm 60 Hz. Kartımda VGA çıkışı yok, anakartımda var. Takıyorum ama ekran gelmiyor. Televizyonda denedim HDMI ile çalışıyor. Dönüştürücü kullanırsam kartım ile monitörü kullanabilir miyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet kullanılır.
dodooo06 dedi: Monitörüm 60 Hz. Kartımda VGA çıkışı yok, anakartımda var. Takıyorum ama ekran gelmiyor. Televizyonda denedim HDMI ile çalışıyor. Dönüştürücü kullanırsam kartım ile monitörü kullanabilir miyim? Teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Evet kullanılır.
D dodooo06 Decapat Katılım 13 Ekim 2021 Mesajlar 89 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ekim 2021 #5 Tamam teşekkürler hocalarım