Low da oynatır.RX 550 4 GB.
i5-10400F
8 GB RAM
Bu sistem FIFA22 rahat oynatır mı?
ort. kaç fps alırımOynatır.
Bundan daha iyi alırsın sanırım.ort. kaç fps alırım
Steam indiriminde fifa 22 alacaksan sakın paranı boşa harcama 2.5 saat şans verdim iade ettim sistemimim gayet iyi ama bu kadar bug ve saçma bir gameplay olamaz gerçekten o para 3-4 tane oyun alırsın güzelimort. kaç fps alırım
Steam indiriminde FIFA 22 alacaksan sakın paranı boşa harcama 2.5 saat şans verdim iade ettim sistemimim gayet iyi ama bu kadar bug ve saçma bir gameplay olamaz gerçekten o para 3-4 tane oyun alırsın güzelim
2 saat şans tanı malum 3 saat oynamazsan iade edebiliyorsun. Ben de fifacıyım ama gerçekten olmamışNormalde pes oynarım ama pesin bu sene devri bitti çıkarttığı oyun çok kötü en azından indirimde iken FIFA alalım ilk defa oynayacagım bakalım bi
offline mı oynayabiliyorsun sadeceAçıkcası Ben pes 2020 de 500 saat pes 2021 de 450 saat yaptıktan sonra fifa 21 denedim ve dediğim günden sonra hiç bırakamadım. Geçen ay bir türk internet sitesinden 45 liraya fifa 22 steam kodu aldım ve şuan oyundan çok memnunum. 45 liraya daha çok zaman geçirilebilecek bir eğlence yok. Ayrıca Ben epey beğendim tavsiye ederim almanı.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.