RX 550 FPS düşme problemi

Xerath00

Centipat
Ekran kartım güzüküyor ama MSI'in programında seçemiyorum (pil yüksek performansta ) LOL oynarken 220 FPS'lerden bir anda 5-10 FPS'lere düşüyor güncellemeleri yaptım hatta olmamıştır diye silip tekrar yükledim neden böyle yapıyor olabilir ki?

1.PNG

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekran kartım güzüküyor ama MSI'in programında seçemiyorum (pil yüksek performansta ) LOL oynarken 220 FPS'lerden bir anda 5-10 FPS'lere düşüyor güncellemeleri yaptım hatta olmamıştır diye silip tekrar yükledim neden böyle yapıyor olabilir ki?

Eki Görüntüle 461862
Boştayken 220 verir ama fight alanında kartın verebileceği maksimum değer 100 belki. Sistemi komple belirtirseniz. Ekran görüntüsü ayarlarını oyun içinden en yükseğe alıp deneyin.

Sürücü kaynaklı olabilir. En son sorun yaşamadığınız sürücüyü yazın aratın AMD' nin sitesinde eski sürücülerde var, indirin muhtemelen düzelecektir.
laptopu yeni aldım
Boştayken 220 verir ama fight alanında kartın verebileceği maksimum değer 100 belki. Sistemi komple belirtirseniz. Ekran görüntüsü ayarlarını oyun içinden en yükseğe alıp deneyin.
i78650u 16gb ram rx550x ekran kartı var en yüksekte açıyorum zaten sorun 5-10 fps vermesi fight anında 150-170 veriyor ondan sonra bir anda 05 fps oluyor

Pro cihazların bile yeni nesillerinde maalesef ısınmadan dolayı frekans düşme sorunları var. Örn. U serisi Zbook. İnsanlar daha ince, daha güçlü cihazlar istiyorlar. Adamlar da üretiyor. O zaman da ısınıyor. Lappopun modeli nedir?

Bilgisayarda daha hiç ısınma sorunu yaşamadım thinkpad e590

İyi marka. Önce, elektrik adaptörü takılıyken oynamayı deneyin. Batarya tek başına besleyemiyordur.

Olmazsa, cihaz frekansı düşürmüş pozisyonda takılı kalmış olabilir. Cihazı kapatın. Güç düğmesine 30 saniye basılı tutun. Cihazı açın.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı