Sistemim çok iyi değil ama LoL sistem gereksinimlerini karşılaması gerek fakat sürekli kasma yaşıyorum ve 50 FPS ve altı görüyorum. Sizce sebebi sistem fazla RAM harcadığı için oyunun RAM gereksinimi eksik falan kalıyor olabilir mi? (Aklıma başka seçenek gelmedi sormak istedim.)
Durumdan duruma değişir, mesela ben GT730 i7-4770 ve 8 GB RAM ile 65 FPS alıyorum ama TF'lerde 30a kadar iniyor. Normal değerler gibi geldi.
Merakımdan soruyorum 650W o sisteme çok değil mi, ucuza mı geldi de aldınız?
Durumdan duruma değişir, mesela ben GT730 i7-4770 ve 8 GB RAM ile 65 FPS alıyorum ama TF'lerde 30a kadar iniyor. Normal değerler gibi geldi.
Merakımdan soruyorum 650W o sisteme çok değil mi, ucuza mı geldi de aldınız?
Ben i7 2600 RX 550 2 GB ile minyonlar çıkmadan 270'e kadar alıyorum minyonlar çıkınca Max 170 TF'lerde 40 falan bazen adama yaklaşmasam bile ani FPS düşmeleri yaşıyorum bazen 40 60'a düşüyor kasıyor.
Ben i7 2600 RX 550 2 GB ile minyonlar çıkmadan 270'e kadar alıyorum minyonlar çıkınca Max 170 TF'lerde 40 falan bazen adama yaklaşmasam bile ani FPS düşmeleri yaşıyorum bazen 40 60'a düşüyor kasıyor.
İşlemci 120 dereceye çıkmıştı bir ara konu açmıştım hatta, belki zarar görmüştür. Zaten değişme planlarım var inşallah yakın zamanda çağ atlayıp RTX40 serisine geçiş yapacağım
İşlemci 120 dereceye çıkmıştı bir ara konu açmıştım hatta, belki zarar görmüştür. Zaten değişme planlarım var inşallah yakın zamanda çağ atlayıp RTX40 serisine geçiş yapacağım
Bende ortalama 90'da çalıştırıyorum, düşük değerler aldığımı biliyordum ama bu kadar tahmin etmemiştim zaten 60Hz ekranım olduğu için çok da takmamıştım açıkçası.
Bence çağ atlamak, çünkü oyun alacağım zaman zaten açmaz diye alamıyorum. Mesela geçen belki açar diye bütün DLCleriyle indirimden Assetto Corsa aldım açmadı, açsa GTA 5 alacağım açmaz, NFS Heat veya Unbound'u rahat açacağını bilsem EA packini alacaktım ama kısıtlanmış hissediyorum böyle durumlarda