Y Yusufgvn Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 12 22 Temmuz 2020 #1 Bilgisayarımda CS:GO bile 3-5 FPS veriyor. O yüzden ekran kartını değiştirmeye karar verdim. ASUS RX550 alacağım sizce yanında hangi işlemciyi almalıyım? İntel Son düzenleme: 22 Temmuz 2020
Bilgisayarımda CS:GO bile 3-5 FPS veriyor. O yüzden ekran kartını değiştirmeye karar verdim. ASUS RX550 alacağım sizce yanında hangi işlemciyi almalıyım? İntel
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #2 Bütçe belirtin.
Bazinga Physicist Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 16 Ocak 2020 Mesajlar 5.623 Çözümler 11 Yer Ankara 22 Temmuz 2020 #3 Anakart modeliniz nedir? Bütçe ne kadar, anakart dahil mi, bunları belirtir misiniz?
Y Yusufgvn Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 12 22 Temmuz 2020 #4 İntel işlemci Dietil Sülfat dedi: Bütçe belirtin. Genişletmek için tıkla... Max 600 olsun çok fps düşkünü birisi değilim genelde csgo lol filan oyanarım. Büyük oyunları ps4 üzerinden oynuyorum.
İntel işlemci Dietil Sülfat dedi: Bütçe belirtin. Genişletmek için tıkla... Max 600 olsun çok fps düşkünü birisi değilim genelde csgo lol filan oyanarım. Büyük oyunları ps4 üzerinden oynuyorum.
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #5 Yusufgvn dedi: İntel işlemci Max 600 olsun çok fps düşkünü birisi değilim genelde csgo lol filan oyanarım. Büyük oyunları ps4 üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Anakartb modeli de belirtir misiniz?
Yusufgvn dedi: İntel işlemci Max 600 olsun çok fps düşkünü birisi değilim genelde csgo lol filan oyanarım. Büyük oyunları ps4 üzerinden oynuyorum. Genişletmek için tıkla... Anakartb modeli de belirtir misiniz?
Y Yusufgvn Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 12 22 Temmuz 2020 #6 Bazinga Physicist dedi: Anakart modeliniz nedir? Bütçe ne kadar, anakart dahil mi, bunları belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ankartımın modelini hatırlamıyorum ama bu ekran kartı uyuyor.
Bazinga Physicist dedi: Anakart modeliniz nedir? Bütçe ne kadar, anakart dahil mi, bunları belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Ankartımın modelini hatırlamıyorum ama bu ekran kartı uyuyor.
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #7 Yusufgvn dedi: Ankartımın modelini hatırlamıyorum ama bu ekran kartı uyuyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bu ekran kartının uyduğu anakartların kaç tane olduğunu biliyor musun?
Yusufgvn dedi: Ankartımın modelini hatırlamıyorum ama bu ekran kartı uyuyor. Genişletmek için tıkla... Dostum bu ekran kartının uyduğu anakartların kaç tane olduğunu biliyor musun?
Y Yusufgvn Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 12 22 Temmuz 2020 #8 Dietil Sülfat dedi: Anakartb modeli de belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modelini hatırlamıyorum esk Dietil Sülfat dedi: Dostum bu ekran kartının uyduğu anakartların kaç tane olduğunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Pki yanında drr3 bir anakart önerirmisin
Dietil Sülfat dedi: Anakartb modeli de belirtir misiniz? Genişletmek için tıkla... Modelini hatırlamıyorum esk Dietil Sülfat dedi: Dostum bu ekran kartının uyduğu anakartların kaç tane olduğunu biliyor musun? Genişletmek için tıkla... Pki yanında drr3 bir anakart önerirmisin
gurkan356 Hectopat Katılım 18 Ekim 2019 Mesajlar 721 Çözümler 1 Yer Kütahya 22 Temmuz 2020 #9 Yusufgvn dedi: Ankartımın modelini hatırlamıyorum ama bu ekran kartı uyuyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı uyar zaten, işlemci önerebilmemiz için anakartını belirtmelisin.
Yusufgvn dedi: Ankartımın modelini hatırlamıyorum ama bu ekran kartı uyuyor. Genişletmek için tıkla... Ekran kartı uyar zaten, işlemci önerebilmemiz için anakartını belirtmelisin.
Dietil Sülfat Centipat Katılım 16 Ağustos 2019 Mesajlar 534 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 22 Temmuz 2020 #10 Yusufgvn dedi: Modelini hatırlamıyorum esk Pki yanında drr3 bir anakart önerirmisin Genişletmek için tıkla... DDR3 sıfır bulamazsın. 2.ele bakman gerekir diye düşünüyorum.
Yusufgvn dedi: Modelini hatırlamıyorum esk Pki yanında drr3 bir anakart önerirmisin Genişletmek için tıkla... DDR3 sıfır bulamazsın. 2.ele bakman gerekir diye düşünüyorum.