Xyniet Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 39 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #1 Merhaba, kıyıda köşede duran bir RX 550 buldum ve bu kartı değerlendirmek istiyorum. Sizce hangi işlemci alınmalıdır?
Merhaba, kıyıda köşede duran bir RX 550 buldum ve bu kartı değerlendirmek istiyorum. Sizce hangi işlemci alınmalıdır?
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 1 Mart 2024 #2 Xyniet dedi: Merhaba, kıyı da köşede duran bir RX 550 buldum ve bu kartı değerlendirmek istiyorum. Sizce hangi işlemci alınmalıdır? Genişletmek için tıkla... R5 5500 bütçe varsa 5600 gayet gayet yeterli ileride upgrade etmenizi sağlar hem ama anakartınız nedir intelse Intel önerelim.
Xyniet dedi: Merhaba, kıyı da köşede duran bir RX 550 buldum ve bu kartı değerlendirmek istiyorum. Sizce hangi işlemci alınmalıdır? Genişletmek için tıkla... R5 5500 bütçe varsa 5600 gayet gayet yeterli ileride upgrade etmenizi sağlar hem ama anakartınız nedir intelse Intel önerelim.
Xyniet Hectopat Katılım 18 Eylül 2021 Mesajlar 39 Yer Yalova Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Mart 2024 #3 Eriksen dedi: R5 5500 bütçe varsa 5600 gayet gayet yeterli ileride upgrade etmenizi sağlar hem ama anakartınız nedir intelse Intel önerelim. Genişletmek için tıkla... Anakartı da işlemci ile birlikte alacağım hocam. Eriksen dedi: R5 5500 bütçe varsa 5600 gayet gayet yeterli ileride upgrade etmenizi sağlar hem ama anakartınız nedir intelse Intel önerelim. Genişletmek için tıkla... Anakartı da işlemci ile alacağım hocam.
Eriksen dedi: R5 5500 bütçe varsa 5600 gayet gayet yeterli ileride upgrade etmenizi sağlar hem ama anakartınız nedir intelse Intel önerelim. Genişletmek için tıkla... Anakartı da işlemci ile birlikte alacağım hocam. Eriksen dedi: R5 5500 bütçe varsa 5600 gayet gayet yeterli ileride upgrade etmenizi sağlar hem ama anakartınız nedir intelse Intel önerelim. Genişletmek için tıkla... Anakartı da işlemci ile alacağım hocam.
Eriksen Hectopat Hoca Katılım 24 Mart 2021 Mesajlar 3.759 Çözümler 14 Yer Danimarka,Kopenhag 1 Mart 2024 #4 Xyniet dedi: Anakartı da işlemci ile birlikte alacağım hocam. Anakartı da işlemci ile alacağım hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman oyun için önerim AMD tarafı daha F/P olacaktır dediğim işlemcilere bakabilirsiniz.
Xyniet dedi: Anakartı da işlemci ile birlikte alacağım hocam. Anakartı da işlemci ile alacağım hocam. Genişletmek için tıkla... O zaman oyun için önerim AMD tarafı daha F/P olacaktır dediğim işlemcilere bakabilirsiniz.