Y Yusufgvn Femtopat Katılım 17 Temmuz 2020 Mesajlar 12 22 Temmuz 2020 #11 Umut 77 dedi: Ryzen 3 1200 12nm ise Battlefield V multiplayer gibi oyunlarda %10 gibi bir darboğaz yaşatabilir ama çok önemli değil alınır kullanılır sorun etmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben batlefeıld gibi ağır oyunlar oynamıcam onları ps4 üzerinden oynuyorum. Benim ıynıcağım oyunlar cs go, lol, fortnite gibi oyunlar. Böyle bütçeyi çok açam
Umut 77 dedi: Ryzen 3 1200 12nm ise Battlefield V multiplayer gibi oyunlarda %10 gibi bir darboğaz yaşatabilir ama çok önemli değil alınır kullanılır sorun etmeyin. Genişletmek için tıkla... Ben batlefeıld gibi ağır oyunlar oynamıcam onları ps4 üzerinden oynuyorum. Benim ıynıcağım oyunlar cs go, lol, fortnite gibi oyunlar. Böyle bütçeyi çok açam
emrebayr Femtopat Katılım 7 Ağustos 2022 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Ağustos 2022 #12 kanyewestlover911 dedi: AMD Ryzen 3 1200 olabilir. Genişletmek için tıkla... aga bende var aynı sistem darboğaz yapıyor be güç kaynagında mı sorun var acaba
kanyewestlover911 dedi: AMD Ryzen 3 1200 olabilir. Genişletmek için tıkla... aga bende var aynı sistem darboğaz yapıyor be güç kaynagında mı sorun var acaba