RX 550 ile HD 7850 takas edilir mi?

y4s4f32

Decapat
Daha fazla  
RX 550 ile HD 7850 takas edilir mi? Şimdiden teşekkürler.

HD7850 daha güçlü. Ama güncellik bakımından ve mimari yönünden 550 önde. Takas etme kısaca gerek yok. Bulaşma toprağım bu fosile.

Modern oyunları oynamak veya daha düşük güç tüketimi olan bir kart arıyorsanız, RX 550 daha iyi bir seçenek olabilir. Ancak, yüksek oyun performansı ve eski oyunlarla daha uyumlu bir kart arıyorsanız, HD 7850 sizin için daha uygun olabilir.

Ben Valorant, GTA V , küçük oyunlar Warframe falan oynamak istiyorum
oyniyabiliyorumda fakat FPS düşük yani Valorant'ta arkada opera açınca mesela kasıyor kasmamasını istiyorum. Oyunları akıcı şekilde oynamak istiyorum

Birde RX 550 sapphire HD 7850 Asus

Markası hiçbir ile yaramaz ısı düşürmek dışında. Alacağınız HD 7850 çok mu sağlamdır sizce? Alacağınız kişi dertlerinden bıkmıştır ki takas ediyordur.
Üstüne biraz para ekleyip rx 570 GTX 1050 gibii kartlara bakın derim.

Bende zaten ısı konusunda söylemek istedim RX 550 daha soğuk çalışır dedinizya

Birde dediğiniz markalarda Fazla pahalı sadece elden teslim alabiliyorum

Başka bir öneriniz varmıdır acaba ?

İşlemcin %100'e vuruyordur ondandır o kasma. Ram de 8'dir herhalde artık yetmiyor.
4 :/ alacağım ama yakın tarihte

HD7850 daha güçlü. Ama güncellik bakımından ve mimari yönünden 550 önde. Takas etme kısaca gerek yok. Bulaşma toprağım bu fosile.
Tamamdır teşekkürler

Bunla takas edilirmi ? GTX 750 Ti 2 GB HP

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…