RX 550 ile HDMI ve VGA girişli iki monitör kullanma

oguzhancom52

Decapat
Daha fazla  
Benim RX550 Red Dragon 4 GB bir ekran kartım var, linki burada: Powercolor AMD Radeon RX 550 Red Dragon AXRX 550 4GBD5-DH 4 GB 128 Bit GDDR5 Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Benim monitörümü ekran kartındaki HDMI girişine taktım ve kullanıyorum. Şimdi ise elime eski bir monitör geçti bunu da takıp kullanmak istiyorum. 2 monitör yaparım; bir yandan oyun oynar bir yandan Discord'a bakarım diye düşündüm ama sadece 1 tane HDMI girişi var ekran kartının. Monitör de eski olduğuiçin VGA girişi var sadece. Acaba ben önce HDMI çoğaltıcı taksam ekran kartına sonra da VGA dönüştürücü taksam 2 monitörü kullanır mıyım?

Çoğaltıcı aynı görüntüyü 2 monitöre verir. Dönüştürücü kullanabilirsin ama benim aldığım görüntü vermedi.

Çoğaltıcı aynı görüntüyü 2 monitöre verir. Dönüştürücü kullanabilirsin ama benim aldığım görüntü vermedi.
düz bağlarsanda verir örnk laptopu bağladım diyelim monitöre aynı görüntü olur ama onu ayarlarda deavamı diye ayarlıyozdiye biliyom

düz bağlarsanda verir örnk laptopu bağladım diyelim monitöre aynı görüntü olur ama onu ayarlarda deavamı diye ayarlıyozdiye biliyom
Hayır, dediğin farklı bir şey. Burada aynı çıkıştan 2 farklı görüntü alamayacağın için uzat seçeneğini felan seçemezsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…