RX 550 Kaç TL Eder?

Yer
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Linkte görmüş olduğunuz ekran kartını kullanıyorum. Satmak istiyorum. Kutusu faturası garantisi mevcut. Aldığımdan beri hiçbir şeyini çöpe atmadım. Jilatinleri falan her şey kutunun içinde duruyor. 2022 Haziran'da aldım ve bu ay içerisinde satmak istiyorum. 2025 Hazirana kadar garantisi mevcut. Kaça satabilirim?

Merhaba arkadaşlar. Linkte görmüş olduğunuz ekran kartını kullanıyorum. Satmak istiyorum. Kutusu faturası garantisi mevcut. Aldığımdan beri hiçbir şeyini çöpe atmadım. Jilatinleri falan her şey kutunun içinde duruyor. 2022 Haziran'da aldım ve bu ay içerisinde satmak istiyorum. 2025 Hazirana kadar garantisi mevcut. Kaça satabilirim?

800-1200 arası gider muhtemelen.

₺1.000 uygun. Bulunduğunuz ile göre ufak miktarda değişiklik olabilir.

₺1.500-₺1.600 gibi paralara RX 570'ler bulunabiliyor ki RX 550'den çok çok daha güçlü bir kart.

Tamamdır sağ olun hocam.

₺1.000 uygun. Bulunduğunuz ile göre ufak miktarda değişiklik olabilir.

₺1.500-₺1.600 gibi paralara RX 570'ler bulunabiliyor ki RX 550'den çok çok daha güçlü bir kart.

Elimde bir de PSU var bunu da kart ile aynı zamanda aldım bir sorunu yok yeni kasa almıştım onun içinde geldi kaç TL'ye satabilirim bu PSU ile kartı ikisini de aktif 1 yıl falan kullandım.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu videodaki kasanın içindeki PSU'dan bahsediyorum.

@RGBDelisiBiri @Elegant Lotus @Caner Uncu hocam cevap verir misiniz aciliyeti varda biraz.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı