RX 550 mi RX 560 mı?

Daha fazla  
Arkadaşlar ben şu iki kart arasında kaldım:
Arada bayağı bir fiyat farkı var ama arada sadece 3-4 FPS fark var izlediğim videolarda. Ben Cyberpunk 2077 gibi yeni çıkacak veya çıkmış yüksek sistem gereksinimleri olan oyunlar oynamayacağım. Daha çok FPS oyunları oynayacağım. Oynayacağım oyunlara örnek:
Valorant.
CS:GO.
Sea of Thieves.
Tarzı oyunlar. Bunlar için pek RX 560 gerekli olacağını sanmıyorum zaten alacağım karta OC yapmayı düşünüyorum ama yine de size danışayım istedim fikirleriniz nelerdir?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar ben şu iki kart arasında kaldım:
Arada bayağı bir fiyat farkı var ama arada sadece 3-4 FPS fark var izlediğim videolarda. Ben Cyberpunk 2077 gibi yeni çıkacak veya çıkmış yüksek sistem gereksinimleri olan oyunlar oynamayacağım. Daha çok FPS oyunları oynayacağım. Oynayacağım oyunlara örnek:
Valorant.
CS:GO.
Sea of Thieves.
Tarzı oyunlar. Bunlar için pek RX 560 gerekli olacağını sanmıyorum zaten alacağım karta OC yapmayı düşünüyorum ama yine de size danışayım istedim fikirleriniz nelerdir?
550 yanlış hatırlamıyorsam sorunlu bir karttı. Ayrıca GT1030 muadili bir kart. Önerim 560 ya da 470 almanız.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı