Arkadaşlar merhaba, yeni bilgisayar aldım ama bilgisayarda no video input yazısı çıkıyor o kadar kablo kontrol ettim kablo değiştirdim ama sonuç yine aynı. Ekran kartı RX550.
Kabloyu ekran kartina mi takiyorsunuz anakarta mi takiyorsunuz.
HDMI girişine taktınız değil mi kabloyu? Ekran kartı doğru montelendi?
Tek bir giriş var zaten.
HDMI girişi kapalı zaten ekran kartı doğru montajlanmış gibi duruyor.
Böyle kankaFotografini atar misin tek giris yok hem anakartta hem ekran kartinda giris var.
Fotografini atar misin tek giris yok hem anakartta hem ekran kartinda giris var.
H1zliresim gibi sitelere yukle Technopat'in resim sorunu var.
Reis ama mavi kabloların yeri ora değil mi oraya uyar mı ki bi deniyim olursa yazarımHocam yanlış yere takmissiniz isaretledigim yere takmaniz lazim eğer ki monitorunuzde HDMI kablosu yoksa HDMI to VGA veya DVI to VGA gibi bir dönüştürücü kullanarak takmalisiniz.
He kanka anladım tamam sağol ama ben anlamam şimdi ekran kartının yerini nasıl değiştirecemHocam yanlış yere takmissiniz isaretledigim yere takmaniz lazim eğer ki monitorunuzde HDMI kablosu yoksa HDMI to VGA veya DVI to VGA gibi bir dönüştürücü kullanarak takmalisiniz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.