RX 550 "No video input" sorunu

Reis ama mavi kabloların yeri ora değil mi oraya uyar mı ki bir deneyeyim olursa yazarım.

Muhtemelen ilk bilgisayarin. Anlatayım nasıl oldugunu, ekran karti takiliyken anakart goruntu vermez (senin taktigin yer anakart) mavi kablo ise VGA kablosudur ve ekran kartin VGA desteklemiyor VGA eski bir goruntu birimi oldugu icin yeni kartlar desteklemiyor o yuzden DVI'dan veya HDMI'dan VGA'ya donusturen bir aparat almalisin veya ekran kartini sokup oyle goruntu alabilirsin ama cok kotu bir deneyim yasarsin oyunlarda cok dusuk FPS alirsin o yuzden bir dönüştürücü almanı oneririm 100-200TL bir şey.

Reis ama mavi kabloların yeri ora değil mi oraya uyar mı ki bir deneyeyim olursa yazarım.

He kanka anladım tamam sağ ol ama ben anlamam şimdi ekran kartının yerini nasıl değiştireceğim?

Kasanin kapagini AC ekran kartinin bir vidasi olur o vidayi sok eğer ki anakartinda kilidi varsa ona dikkat et zaten cektiginde gelir muhtemelen ekran karti ek guc girisi yoktur yani direkt sokup kullanabilirsin.

Dönüştürücüyü ekran kartına mı takacağım yoksa anakarta mı şimdi ekran kartı değiştirmeyeyim bozarım falan.

Dönüştürücüyü ekran kartına mı takacağım yoksa anakarta mı şimdi ekran kartı değiştirmeyeyim bozarım falan.

Ekran kartina takacaksin bir dakika beklersen sana dönüştürücü linki atabilirim.

Bunu alabilirsin markaya pek takilmaya gerek yok isini yapacaktir kendimde kullanıyorum DVI to VGA.

Ekran kartina takacaksin bir dakika beklersen sana dönüştürücü linki atabilirim.

Tamamdır kanka eyvallah yardım ettiğin için teşekkürler ilk defa ekran kartlı bir PC kullanıyorum ondan çok bilmiyorum diğer bilgisayarımda tak çalıştır oluyordu ama bu farklıymış tekrardan eyvallah

Bunu alabilirsin markaya pek takilmaya gerek yok isini yapacaktir kendimde kullanıyorum DVI to VGA.

Bir şey degil sorunun cozulduyse ne mutlu bana iyi sosyaller.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…