Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.815 Makaleler 5 Çözümler 190 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Şubat 2021 #31 Bu mu saçma cümle? Daha ka. Hiroo dedi: Cidden mi? Üste çıkmak için yazdığın saçma cümleye bak. Genişletmek için tıkla... Nıtlayamıyorsun dediğini gelmiş bana laf atıyorsun.
Bu mu saçma cümle? Daha ka. Hiroo dedi: Cidden mi? Üste çıkmak için yazdığın saçma cümleye bak. Genişletmek için tıkla... Nıtlayamıyorsun dediğini gelmiş bana laf atıyorsun.
Banx Decapat Katılım 29 Ocak 2021 Mesajlar 11 15 Şubat 2021 #32 Ahmet DEMİRCİ11 dedi: RX550'le Cyberpunk 2077 neredeyse imkansız.720P lowda belki açar ama zevki çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hiroo dedi: 4 GB modeli için Cyberpunk dışında neredeyse bütün oyunlarda alabilir 30 FPS üstünü. Genişletmek için tıkla... Hiroo dedi: Cidden mi? Üste çıkmak için yazdığın saçma cümleye bak. Genişletmek için tıkla... Damon Salvatore dedi: Cyberpunk oyun değil mi? Her oyunu 1080p Low açamıyor işte. Genişletmek için tıkla... Ben zaten cyberpunk gibi yüksek oyunlar düşünüyorum tartışmayalim lütfen.
Ahmet DEMİRCİ11 dedi: RX550'le Cyberpunk 2077 neredeyse imkansız.720P lowda belki açar ama zevki çıkmaz. Genişletmek için tıkla... Hiroo dedi: 4 GB modeli için Cyberpunk dışında neredeyse bütün oyunlarda alabilir 30 FPS üstünü. Genişletmek için tıkla... Hiroo dedi: Cidden mi? Üste çıkmak için yazdığın saçma cümleye bak. Genişletmek için tıkla... Damon Salvatore dedi: Cyberpunk oyun değil mi? Her oyunu 1080p Low açamıyor işte. Genişletmek için tıkla... Ben zaten cyberpunk gibi yüksek oyunlar düşünüyorum tartışmayalim lütfen.