RX 550 PUBG düşük FPS

ozanturann

Femtopat
Daha fazla  
Arkadaşlar başlıkta dediğim gibi eski ekran kartım NVIDIA GeForce GTX 550 Ti 1 GB:

Yeni ekran kartim Sapphire RX 550 2 GB

Arkadaşlar 3 gün önce n11.com'dan ekran kartı aldım fakat driverini internetten yükledim. DVD koyacak yatağı yoktu kasada. Eski ekran kartımda PUBG'de 80-90 FPS alırken yeni ekran kartımda 30-40 FPS alıyorum.

İşlemci: Intel Core2 Quad CPU Q8300 @2.50GHz: 8 GB RAM: Windows7 64 Bit:

Son düzenleyen: Moderatör:
RAM'inizi Windows 10 64 GB'a upgrade edin düzelir(!). Eski sisteminiz neydi? Aynı ayarlarda mı oynuyorsunuz?
Kaç GB RAM'e sahipsiniz?

Hocam 8 GB RAM'e sahibim ayrıca RAM'inizi Windows 10 64 GB'a upgrade edin düzelir demişssiniz tam anlayamadım detaylı anlatır mısınız veya size nasıl ulaşabilirim?
Yok hocam Lite

Hocam 8 GB RAM'e sahibim ayrıca RAM'inizi Windows 10 64 GB'a upgrade edin düzelir demişssiniz tam anlayamadım detaylı anlatır mısınız veya size nasıl ulaşabilirim?

Yok hocam Lite
Hocam RAM olarak windows 7 64 bit yazmışsınız. Ona istinaden küçük bir espiri yaptım.
Hocam driverler güncel mi? DVD koyma yeri falan demişsiniz ama tam anlamadım orayı.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı