lyr1xa Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #11 PSU 650W elimdekileri satabilir miyim emin değilim onun yerine tek ekran kartı ve RAM güçlendirmesi yapabileceğimi düşünüyorum. Fark yaratır mı?
PSU 650W elimdekileri satabilir miyim emin değilim onun yerine tek ekran kartı ve RAM güçlendirmesi yapabileceğimi düşünüyorum. Fark yaratır mı?
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.608 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Ağustos 2025 #12 lyr1xa dedi: PSU 650W elimdekileri satabilir miyim emin değilim onun yerine tek ekran kartı ve RAM güçlendirmesi yapabileceğimi düşünüyorum. Fark yaratır mı? Genişletmek için tıkla... DDR4 kalırsanız RAM yükseltmesi fark yaratır.
lyr1xa dedi: PSU 650W elimdekileri satabilir miyim emin değilim onun yerine tek ekran kartı ve RAM güçlendirmesi yapabileceğimi düşünüyorum. Fark yaratır mı? Genişletmek için tıkla... DDR4 kalırsanız RAM yükseltmesi fark yaratır.
lyr1xa Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #13 5060 Ti peki yeterli olur mu akıcı bir oynanış için?
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.608 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Ağustos 2025 #14 lyr1xa dedi: 5060 Ti peki yeterli olur mu akıcı bir oynanış için? Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yeterli olur.
lyr1xa dedi: 5060 Ti peki yeterli olur mu akıcı bir oynanış için? Genişletmek için tıkla... Fazlasıyla yeterli olur.
lyr1xa Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #15 5060 Ti bütçe anlamında en iyisi diyebilir miyiz peki ona göre alacağım. Sistemimle uyumlu olan en iyisini almak istiyorum.
5060 Ti bütçe anlamında en iyisi diyebilir miyiz peki ona göre alacağım. Sistemimle uyumlu olan en iyisini almak istiyorum.
GhostOps Decipat Katılım 19 Temmuz 2024 Mesajlar 1.608 Makaleler 1 Çözümler 5 17 Ağustos 2025 #16 lyr1xa dedi: 5060 Ti bütçe anlamında en iyisi diyebilir miyiz peki ona göre alacağım. Sistemimle uyumlu olan en iyisini almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu video göz atmanızı öneririm kıyaslama yapıyor belki daha yardımcı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lyr1xa dedi: 5060 Ti bütçe anlamında en iyisi diyebilir miyiz peki ona göre alacağım. Sistemimle uyumlu olan en iyisini almak istiyorum. Genişletmek için tıkla... Bu video göz atmanızı öneririm kıyaslama yapıyor belki daha yardımcı olabilir Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
lyr1xa Femtopat Katılım 16 Temmuz 2025 Mesajlar 85 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #17 4070 daha iyi olur yani?
Mehmet Ar Hectopat Katılım 4 Şubat 2022 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Ağustos 2025 #18 rebatr dedi: Ekran kartın aşırı kötü, yaşadığın sorunlar normal gibi. Upgrade yapabilirsin veya yukarıdaki videoyu izleyerek oyunu Roblox gibi bir şeye çevirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok be kral o kadar da değil
rebatr dedi: Ekran kartın aşırı kötü, yaşadığın sorunlar normal gibi. Upgrade yapabilirsin veya yukarıdaki videoyu izleyerek oyunu Roblox gibi bir şeye çevirebilirsin. Genişletmek için tıkla... Yok be kral o kadar da değil