RX 550 sistem GTA V kaldırır mı?

• AMD Radeon RX 550 4 GB.
  • Corsair Vengeance 16 (2*8 GB) DDR4.
  • i3-10100F 3.00 GHz üstü 10. nesil 4 çekirdek.
Bu sistem ile GTA 5 veya başka oyunları oynayabilir miyim?
Hocam AMD Radeon HD 5650 gibi 10 yıllık ekran kartı ve i3 370 gibi bir 3.nesil işlemci ile 40 FPS bile oynayabiliyorum

Yalnız RX 550'nin iki versiyonu var. Biri 4 GB VRAM, diğeri 2 GB. Sizinki 2 GB olandan ise bu normal.
Hayır hocam 4GB versiyonunu kullanıyorum.Aynı ekran kartını kullandığımı söyledim zaten.

Hocam aynı ekran kartını kullanan biri olarak şunu söyleyeyim 1366x768 monitör 8 GB RAM ile en düşük ayarlarda Online'da 60 FPS zar zor oynuyorum. Hele şehirin içine girip şehirde gezerken daha da düşüyor.

RAM ve işlemciden o kadar düşük alıyorsunuz diye düşünüyorum.

O zaman sizinki monitörünüzden veya Ramlerden kaynaklanıyor olabilir.
RAM ve işlemciden o kadar düşük alıyorsunuz diye düşünüyorum.
Hocalarım işlemciden veya monitörden kaynaklancağını düşünmüyorum.Monitörümün çözünürlüğü düşük zaten işlemcim ise R5 3500X zaten.Ramlerimden belki kaynaklanabilir dediğim gibi 8GB ram kullanıyorum.

Hocam bence az alıyorsunuz zaten ben internetten super Low settings dosyası indirdim gereksiz her şeyi kapattım oyun iyi görünmüyor ama olsun normalde en fazla 15 alıyordum zaten 55-60 FPS yeter

İmzamdaki sistem ile 55-60 sabit alıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…