Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 17 Aralık 2020 #11 AMD daha pahalı ve az performanslı bu bütçede.
peaksyy Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #12 Taylor Swift Fan Cl dedi: AMD daha pahalı ve az performanslı bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Anladım RAM'leri 3200'de çalıştıran anakart var mıdır peki Intel için.
Taylor Swift Fan Cl dedi: AMD daha pahalı ve az performanslı bu bütçede. Genişletmek için tıkla... Anladım RAM'leri 3200'de çalıştıran anakart var mıdır peki Intel için.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 17 Aralık 2020 #13 peaksyy dedi: Anladım RAM'leri 3200'de çalıştıran anakart var mıdır peki Intel için. Genişletmek için tıkla... Z anakartlar sizin bütçe kadar zaten sadece. Onlara da İ3 takamazsınız da.
peaksyy dedi: Anladım RAM'leri 3200'de çalıştıran anakart var mıdır peki Intel için. Genişletmek için tıkla... Z anakartlar sizin bütçe kadar zaten sadece. Onlara da İ3 takamazsınız da.
peaksyy Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #14 Taylor Swift Fan Cl dedi: Z anakartlar sizin bütçe kadar zaten sadece. Onlara da i3 takamazsınız da. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim peki bunlarla Valorant'ta ortalama kaç FPS alırım Max ayarlarda.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Z anakartlar sizin bütçe kadar zaten sadece. Onlara da i3 takamazsınız da. Genişletmek için tıkla... Anladım teşekkür ederim peki bunlarla Valorant'ta ortalama kaç FPS alırım Max ayarlarda.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 17 Aralık 2020 #15 peaksyy dedi: Anladım teşekkür ederim peki bunlarla Valorant'ta ortalama kaç FPS alırım Max ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Test videolarına bakabilirsiniz YouTube'dan, ne söylesem yalan olur şimdi.
peaksyy dedi: Anladım teşekkür ederim peki bunlarla Valorant'ta ortalama kaç FPS alırım Max ayarlarda. Genişletmek için tıkla... Test videolarına bakabilirsiniz YouTube'dan, ne söylesem yalan olur şimdi.
peaksyy Femtopat Katılım 14 Aralık 2020 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2020 #16 Taylor Swift Fan Cl dedi: Test videolarına bakabilirsiniz YouTube'dan, ne söylesem yalan olur şimdi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun iyi akşamlar.
Taylor Swift Fan Cl dedi: Test videolarına bakabilirsiniz YouTube'dan, ne söylesem yalan olur şimdi. Genişletmek için tıkla... Tamamdır çok sağ olun iyi akşamlar.
Taylor Swift Fan Cl Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2019 Mesajlar 5.221 Çözümler 9 Yer Balıkesir 17 Aralık 2020 #17 peaksyy dedi: Tamamdır çok sağ olun iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar, rica ederim
peaksyy dedi: Tamamdır çok sağ olun iyi akşamlar. Genişletmek için tıkla... İyi akşamlar, rica ederim