GoDd1 Gigapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 27 Mart 2019 Mesajlar 11.698 Makaleler 5 Çözümler 38 23 Eylül 2020 #11 susamcocuk dedi: Windows 10 senin için yeterli olur ama arka plan programlarını kapat öyle daha seyir kullan. Genişletmek için tıkla... BloodStains dedi: 5 yıl kullandım, 4GB RAM yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 boşta 3 GB RAM harcıyor. Sadece Chrome açınca zaten kafayı yiyor bilgisayar. Bende kullandım.
susamcocuk dedi: Windows 10 senin için yeterli olur ama arka plan programlarını kapat öyle daha seyir kullan. Genişletmek için tıkla... BloodStains dedi: 5 yıl kullandım, 4GB RAM yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Windows 10 boşta 3 GB RAM harcıyor. Sadece Chrome açınca zaten kafayı yiyor bilgisayar. Bende kullandım.
osmankrcr72 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 31 Mayıs 2019 Mesajlar 1.873 Çözümler 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #12 BloodStains dedi: 5 yıl kullandım, 4GB RAM yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Olmuyor, 4 GB RAM ile Windows 10 kullanmak saçmalık.
BloodStains dedi: 5 yıl kullandım, 4GB RAM yeterli oluyor. Genişletmek için tıkla... Olmuyor, 4 GB RAM ile Windows 10 kullanmak saçmalık.
BloodStains Kilopat Katılım 13 Eylül 2018 Mesajlar 141 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 23 Eylül 2020 #13 Miraç Çoban dedi: Arkadaslar ben belki fps artar droplar birazda olsa azalaır diye sormuştum 120 gb ssd 500 gb harddisk var güzelik umrum değil artık. Genişletmek için tıkla... Çok ümitlenmeyin derim. Büyük ihtimalle aynı şeyler devam edecek. GoDd1 dedi: Windows 10 boşta 3 GB RAM harcıyor. Sadece Chrome açınca zaten kafayı yiyor bilgisayar. Bende kullandım. Genişletmek için tıkla... osmankrcr72 dedi: Olmuyor, 4 GB RAM ile Windows 10 kullanmak saçmalık. Genişletmek için tıkla... "Debloat" ederseniz boşta 2GB'yi geçmeyecektir.
Miraç Çoban dedi: Arkadaslar ben belki fps artar droplar birazda olsa azalaır diye sormuştum 120 gb ssd 500 gb harddisk var güzelik umrum değil artık. Genişletmek için tıkla... Çok ümitlenmeyin derim. Büyük ihtimalle aynı şeyler devam edecek. GoDd1 dedi: Windows 10 boşta 3 GB RAM harcıyor. Sadece Chrome açınca zaten kafayı yiyor bilgisayar. Bende kullandım. Genişletmek için tıkla... osmankrcr72 dedi: Olmuyor, 4 GB RAM ile Windows 10 kullanmak saçmalık. Genişletmek için tıkla... "Debloat" ederseniz boşta 2GB'yi geçmeyecektir.
M Miraç Çoban Femtopat Katılım 1 Ağustos 2020 Mesajlar 77 23 Eylül 2020 #14 Arkadaslar windows 8.1 i yuklemis bulunmaktayım driverini bulamadım atabilirmisiniz lütfen.