4500 TL verip RX 550 sistem toplayacağıma gider XBOX Series S alırım daha iyi. Daha 3 ay önce 5750 TL'ye GTX 1660 Super sistem topladım. Yerinizde olsam ya beklerdim yada dediğim gibi XBOX Series S alırdım. Bu fiyata bu sistem pek akıl karı gelmiyor bana.
4500 TL verip RX 550 sistem toplayacağıma gider Xbox Series S alırım daha iyi. Daha 3 ay önce 5750 TL'ye GTX 1660 Super sistem topladım. Yerinizde olsam ya beklerdim ya da dediğim gibi Xbox Series S alırdım. Bu fiyata bu sistem pek akıl karı gelmiyor bana.
Sistem bu olsun ama ekran kartı yerine 1050 Ti alırsanız fiyat 400 TL daha düşer. Ya da ekran kartını değiştirmeden alırsanız daha uzun ömürlü bir sistem olur.
Sistem bu olsun ama ekran kartı yerine 1050 Ti alırsanız fiyat 400 TL daha düşer. Ya da ekran kartını değiştirmeden alırsanız daha uzun ömürlü bir sistem olur.
BLADE-1050Ti oyuncu bilgisayarı oyunlarınızı ortalama fps değerleri ile oynamanız için tasarlandı. AMD Ryzen 5 1600 AF işlemci, Asus Cerberus GTX 1050Ti ekran kartı, 8 GB ram, 240GB SSD gibi parçalarla oluşturulan bu sistemi aynı gün kargo avantajı ile satın alabilirsiniz. Montaj ve test...