RX 550 sistem kasıyor

Emin Babba

Decapat
3 gün önceki sistemim:

4 GB RAM.
Win 7 500 GB HDD.
RX 550 64 Bit 2 GB VRAM.
Intel Pentium E6700 Dual Core 3.20 GHz

Battefield 1 900p medium 30 FPS kasma yok.

Şimdiki sistemim:
4 GB RAM
Win 7 500 GB HDD
RX 550 64 Bit 2 GB VRAM
Xeon E5450 3.00GHz 4 çekirdekli.

Battefield 900p High 60 FPS fakat;

Aşırı şekilde düşüş giriyor. Eskiden kasma ve düşüş olmadan efsane oynuyordum, şu an FPS artmasına rağmen aşırı kasıyor. Bu olayı 3 gündür araştırıyorum ama çözüm bulamadım. Sizce nasıl bir çözüm gerek?

Son düzenleyen: Moderatör:
3 Gün önceki sistemim:

4 GB RAM.
Win 7 500 GB HDD.
RX 550 64 Bit 2 GB VRAM.
Intel Pentium E6700 Dual Core 3.20 GHz.

Battefield 1 900P medium 30 FPS kasma yok.

Şimdiki sistemim:
4 GB RAM.
Win 7 500 GB HDD.
RX 550 64 Bit 2 GB VRAM.
Xeon E5450 3.00GHz 4 çekirdekli.

Battefield 900P High 60 FPS fakat;

Aşırı şekilde düşüş giriyor. Eskiden kasma ve düşüş olmadan efsane oynuyordum, şu an FPS artmasına rağmen aşırı kasıyor. Bu olayı 3 gündür araştırıyorum ama çözüm bulamadım. Sizce nasıl bir çözüm gerek?

RAM yükseltin.

İşlemci değişiminden sonra Windows temiz kurulumu yaptın mı? Bazı kullanıcılar benzer şekilde işlemci değiştirdiğinde düşük performans aldığını yazmıştı ve temiz kurulum yaptıktan sonra sorunları ortadan kalkmıştı. Ayrıca 4gb bellek de BF1 için pek yeterli değil.

Yorumlarınız için teşekkürler ama sorunu tam anlamayanlar olmuş ben önceden oynadıgımda akıcı oynuodum işlemci aldıktan sonra FPS arttı ama kasma girdigi için akıcılığı gitti RAM'den olduğunu pek sanmam YouTube'da birçok video var 4 GB RAM'le BF 1 vb. akıcı oynatıo ama windown demeniz doğru olabilir artık Win 10'a geçme vakti geldi.
Ram şuan max 4 gb oluyor eski sistemimi geliştirdiğim için malesef ram yükseltemiyorum

Yorumlarınız için teşekkürler ama sorunu tam anlamayanlar olmuş ben önceden oynadıgımda akıcı oynuodum işlemci aldıktan sonra FPS arttı ama kasma girdigi için akıcılığı gitti RAM'den olduğunu pek sanmam YouTube'da birçok video var 4 GB RAM'le BF 1 vb. akıcı oynatıo ama windown demeniz doğru olabilir artık Win 10'a geçme vakti geldi.
Ram şuan max 4 gb oluyor eski sistemimi geliştirdiğim için malesef ram yükseltemiyorum
4 gb ram ile Windows 10 kullanılmasını önermiyorum. Boşta bile en az 1.5-2 gb ram kullanan bir işletim sistemi. Önerim temiz Windows 7 kurulumu yapmanız yönünde olur. İstersen Windows 10 kurup deneyebilirsin ama oyunlarda ram yetersizliği yaşayabilirsin.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı