Hocam sizi takip ediyorum da, bilgisayarcıları bile savunup şu paraya bu sistemi toplayamazsın kafasındaki insanlara bile yardım ediyorsunuz ya, gerçekten harika bir insansınız. Umarım ömür boyu huzurlu bir hayat sürersiniz, tek ve bence en iyi dileğim bu sizin için. Yine harika bir sistem toplamışsınız.
Sağ olun hocam, her zaman yardım etmeyi bu forumda öğrendim. Özellikle @Samotne Ciasteczka ve @MisakiTaro bu hocalarımın eleştirilerini en baştan beri takip ediyorum bana değil bunları öğrendiğim kişilere teşekkür edin
Sağ olun hocam, her zaman yardım etmeyi bu forumda öğrendim. Özellikle @Samotne Ciasteczka ve @MisakiTaro bu hocalarımın eleştirilerini en baştan beri takip ediyorum bana değil bunları öğrendiğim kişilere teşekkür edin
Anakart ve RAM dışında mı 5K bütçeniz var yoksa tamamen 5K mı?
FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!
INTEL Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BX8070110100F ITOPYA'da.
www.itopya.com
Ekran kartı olarak stok bekleyin o zamana kadar biraz daha biriktirmiş olursunuz 2200TL civarına RX 5500 XT 8 GB alırsınız.
Toplam 5250TL civarı oluyor.
Bende önümüzdeki hafta RX 550 alacağım eski bilgisayarım için hangi modelini önerirsiniz en ucuzu Sapphire 2 GB'lik modeli 600 TL fakat 64 bit 128 Bit arasında çok fark var mıdır?
FSP HYDRO K 500W AKTIF PFC 80+ BRONZE POWER SUPPLY arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.
En ucuz Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD fiyatlarını Akakçe ile takip et! Patriot 240 GB Burst PBU240GS25SSDR 2.5" SATA 3.0 SSD özelliklerini incele, fırsatları kaçırma!
En ucuz Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Zalman N5MF RGB 4 Fanlı ATX Bilgisayar Kasası özelliklerini incele, 2.023,70 TL'den başlayan fırsatları yakala!
INTEL Core i3 10100F 3.60GHz 6MB Önbellek 4 Çekirdek 1200 14nm İşlemci En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile BX8070110100F ITOPYA'da.
www.itopya.com
Ekran kartı olarak stok bekleyin o zamana kadar biraz daha biriktirmiş olursunuz 2200TL civarına RX 5500 XT 8 GB alırsınız.
Toplam 5250TL civarı oluyor.
Zalman n5mf yerine MSI mag forge 100m düşünüyorum önerir misiniz? n5mf tercih etmenizin sebebi fiyat olarak uygun olması mı? aralarında önemli fark varmıdır ?
not: masaüstü sistem ilk defa topluyorum (ilk defa montaj yapıcam)
Zalman n5mf yerine MSI MAG Forge 100M düşünüyorum önerir misiniz? N5mf tercih etmenizin sebebi fiyat olarak uygun olması mı? Aralarında önemli fark var mıdır?
Not: Masaüstü sistem ilk defa topluyorum (ilk defa montaj yapacağım)
Bende önümüzdeki hafta RX 550 alacağım eski bilgisayarım için hangi modelini önerirsiniz en ucuzu Sapphire 2 GB'lik modeli 600 TL fakat 64 Bit 128 Bit arasında çok fark var mıdır?