T tunahanbey Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 99 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli SSD 240 GB rurbox Ekran kartı RX 550 Bilgisayarım Windows yüklenme ekranında kalıyor ver onarıma atıyor güvenli başlat deyince ise sadece Windows logosu görüyorum ve ekran öyle kalıyor.
Bilgisayarım Windows yüklenme ekranında kalıyor ver onarıma atıyor güvenli başlat deyince ise sadece Windows logosu görüyorum ve ekran öyle kalıyor.
S sineklikowboy Megapat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Haziran 2024 #2 Çökmüş, format lazım. Artı 0 Eksi
GFYT Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Zamanın Tanığı Kıdemli Üye 1000'e Doğru Sosyal Bekçisi Katılım 21 Nisan 2020 Mesajlar 17.068 Makaleler 1 Çözümler 566 27 Haziran 2024 #3 DISM aracını kullanarak windowsunuzu onarmayı deneyin. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Artı 0 Eksi
DISM aracını kullanarak windowsunuzu onarmayı deneyin. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net
KS KS T tunahanbey Decapat Katılım 8 Ocak 2023 Mesajlar 99 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Temmuz 2024 #4 GFYT dedi: DISM aracını kullanarak windowsunuzu onarmayı deneyin. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bilgisayar hiç açılmıyorda. sineklikowboy dedi: Çökmüş, format lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar BIOS'a girmiyor. BIOS giriş tuşuna basıyorum ama girmiyor. Artı 0 Eksi
GFYT dedi: DISM aracını kullanarak windowsunuzu onarmayı deneyin. DISM Aracıyla Windows Onarma Rehberi Windows 10'da karşılaştığınız sorunları SFC komutu ile çözemiyorsanız, DISM aracını kullanarak Windows imajını onarıp, SFC'nin işini yapmasını www.technopat.net Genişletmek için tıkla... Nasıl yapacağım onu bilgisayar hiç açılmıyorda. sineklikowboy dedi: Çökmüş, format lazım. Genişletmek için tıkla... Bilgisayar BIOS'a girmiyor. BIOS giriş tuşuna basıyorum ama girmiyor.
S sineklikowboy Megapat Katılım 20 Haziran 2017 Mesajlar 384 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2024 #5 tunahanbey dedi: Nasıl yapacağım onu bilgisayar hiç açılmıyorda. Bilgisayar BIOS'a girmiyor. BIOS giriş tuşuna basıyorum ama girmiyor. Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyorsa yapabileceğin birşey yok, tamirciye götür. Anakartı falan yanmıştır. Artı 0 Eksi
tunahanbey dedi: Nasıl yapacağım onu bilgisayar hiç açılmıyorda. Bilgisayar BIOS'a girmiyor. BIOS giriş tuşuna basıyorum ama girmiyor. Genişletmek için tıkla... Hiç açılmıyorsa yapabileceğin birşey yok, tamirciye götür. Anakartı falan yanmıştır.