abdullah09 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #1 RAM 8GB Ekran kartı RX 550 İşlemci AMD ryzen 3 1200 OptiFine'da mellow shader packini kullanıyorum her dünya değiştirdiğimde (örneğin dünyadan nethera) ekranında siyahlanmalar oluyor, bilen varsa söylerse sevinirim.
OptiFine'da mellow shader packini kullanıyorum her dünya değiştirdiğimde (örneğin dünyadan nethera) ekranında siyahlanmalar oluyor, bilen varsa söylerse sevinirim.
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.587 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 15 Temmuz 2025 #2 Shader paketi olmadan deneyebilir misiniz? Bir sorun yoksa başka bir shader deneyebilirsiniz. Artı 0 Eksi
KS KS abdullah09 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #3 Zaten shader pack takmadığımda olmuyor fakat shader paketi kullanmak istiyorum. Başka bir shader paketi kullandığında ise çok düşük FPS alıyorum Artı 0 Eksi
Zaten shader pack takmadığımda olmuyor fakat shader paketi kullanmak istiyorum. Başka bir shader paketi kullandığında ise çok düşük FPS alıyorum
Pixel_less Kilopat Katılım 24 Mart 2022 Mesajlar 3.587 Makaleler 31 Çözümler 113 Yer Manisa 15 Temmuz 2025 #4 abdullah09 dedi: Zaten shader pack takmadığımda olmuyor fakat shader paketi kullanmak istiyorum. Başka bir shader paketi kullandığında ise çok düşük FPS alıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam Shader paketinin uygun sürümünü uygun yüklkeyicili (Optifine/Irıs) halini indirin. Başka bir paket bulmanız lazım yoksa. Yapacak bir şey yok. Belki shader paket ayarlarını kontrol etmeniz lazım olabilir. Hangi shaderı kullanmaktasınız. Artı 0 Eksi
abdullah09 dedi: Zaten shader pack takmadığımda olmuyor fakat shader paketi kullanmak istiyorum. Başka bir shader paketi kullandığında ise çok düşük FPS alıyorum Genişletmek için tıkla... Hocam Shader paketinin uygun sürümünü uygun yüklkeyicili (Optifine/Irıs) halini indirin. Başka bir paket bulmanız lazım yoksa. Yapacak bir şey yok. Belki shader paket ayarlarını kontrol etmeniz lazım olabilir. Hangi shaderı kullanmaktasınız.
KS KS abdullah09 Femtopat Katılım 1 Şubat 2025 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 15 Temmuz 2025 #5 Mellow demiştim zaten doğru sürümünü kullanıyorum Artı 0 Eksi