D Drsenk Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 RX550 ekran kartıda daha dün Valorant oynuyorken bugün açtığımda bu hata çıktı. Dosya Ekleri 1675172350312.png 4,6 KB · Görüntüleme: 46
Enahaine Hectopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 3.750 Makaleler 1 Çözümler 9 31 Ocak 2023 #2 Driver falan sildin mi? DirectX falan. Artı 0 Eksi
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.350 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #3 Drsenk dedi: RX550 ekran kartıda daha dün Valorant oynuyorken bugün açtığımda bu hata çıktı. Genişletmek için tıkla... Dostum gpudriverclear adlı programı indir çalıltır sonra PC'yi yeniden başlat sonra AMD driverını indir kur düzelir. Artı 0 Eksi
Drsenk dedi: RX550 ekran kartıda daha dün Valorant oynuyorken bugün açtığımda bu hata çıktı. Genişletmek için tıkla... Dostum gpudriverclear adlı programı indir çalıltır sonra PC'yi yeniden başlat sonra AMD driverını indir kur düzelir.
KS KS D Drsenk Hectopat Katılım 11 Ağustos 2022 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #4 Csgo da da bunun gibi bi hata oluştu. Enahaine dedi: Driver falan sildin mi? DirectX falan. Genişletmek için tıkla... evet driverı silmişim tekrar yüklediğimde şuan sorunsuz oynayabiliyorum ImSTICK dedi: Dostum gpudriverclear adlı programı indir çalıltır sonra PC'yi yeniden başlat sonra AMD driverını indir kur düzelir. Genişletmek için tıkla... dediğin programı indirmeden direkt amd driverını kurdum sorun çıkar mı Artı 0 Eksi
Csgo da da bunun gibi bi hata oluştu. Enahaine dedi: Driver falan sildin mi? DirectX falan. Genişletmek için tıkla... evet driverı silmişim tekrar yüklediğimde şuan sorunsuz oynayabiliyorum ImSTICK dedi: Dostum gpudriverclear adlı programı indir çalıltır sonra PC'yi yeniden başlat sonra AMD driverını indir kur düzelir. Genişletmek için tıkla... dediğin programı indirmeden direkt amd driverını kurdum sorun çıkar mı
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.350 Çözümler 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #5 Drsenk dedi: CS:GO'da da bunun gibi bir hata oluştu. Evet driverı silmişim tekrar yüklediğimde şu an sorunsuz oynayabiliyorum. Dediğin programı indirmeden direkt AMD driverını kurdum sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Dediğim yöntem sadece daha temiz sorun çıkarmazsa devam et. Artı 0 Eksi
Drsenk dedi: CS:GO'da da bunun gibi bir hata oluştu. Evet driverı silmişim tekrar yüklediğimde şu an sorunsuz oynayabiliyorum. Dediğin programı indirmeden direkt AMD driverını kurdum sorun çıkar mı? Genişletmek için tıkla... Dediğim yöntem sadece daha temiz sorun çıkarmazsa devam et.