RX 550 sistemde Valorant açılmıyor

fatihm00

Hectopat
Ekran kartımı değiştirmeden önce oynuyordum sıkıntısız. Geçen günlerde RX 550 ekran kartı aldım. Valorant'a girince hata aldım. Bellek read olmadı gibisinden. Oyunu sildim yükledim 2 defa fakat bu sefer de Launcher'i açıp oynaya basıyorum, Launcher kapanıyor. Oyun açılmıyor. Sebebini ve çözümünü bilen varsa bekliyorum.

Uyumluluk ayarlarını değiştirebilirsiniz, internetten baktım ama çözüm hakkında bir bilgi yok. Riot Games'e bilet gönderdiğinizde yardımcı oluyorlar.

Oyunu tekrar yükledikten sonra düzeldi o sorun.

Şöyle diyeyim, oyun yeni yapıldığı için bazen bu tarz hatalar oluyor normal olarak. Bu sebepten dolayı da oyuna sürekli patchler ve güncellemeler sık sık geliyor. Bir sonraki güncellemeyi bekle. Eminim düzelir.

Not: Ben de zamanında bu sorunu yaşadım. Yeni gelen güncellemede düzeldi.

Şöyle diyeyim, oyun yeni yapıldığı için bazen bu tarz hatalar oluyor normal olarak. Bu sebepten dolayı da oyuna sürekli patchler ve güncellemeler sık sık geliyor. Bir sonraki güncellemeyi bekle. Eminim düzelir.

Not: Ben de zamanında bu sorunu yaşadım. Yeni gelen güncellemede düzeldi.

2-3 ay açılmadı zaten ama geçen gün format attım, düzeldi.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı