Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 5 Mart 2023 #21 challous dedi: evet olabilir yeni bir kasada almak istiyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kasa ile PSU için toplam 1500 TL mi düşünüyorsunuz?
challous dedi: evet olabilir yeni bir kasada almak istiyorum alınır mı? Genişletmek için tıkla... Kasa ile PSU için toplam 1500 TL mi düşünüyorsunuz?
challous Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #22 Oreki dedi: Kasa ile PSU için toplam 1500 TL mi düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hemen hemen o civarda
Oreki dedi: Kasa ile PSU için toplam 1500 TL mi düşünüyorsunuz? Genişletmek için tıkla... hemen hemen o civarda
S stenntugra Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 881 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #23 challous dedi: RX550 ve Intel 10100F almak istiyorum fakat elimde 300W bir güç kaynağı var yeter mi? Genişletmek için tıkla... 300W Güç kaynağına sistemi emanet etmeyin, sertifikalı güzel bir markadan alın geliştirmeye açık olsun.
challous dedi: RX550 ve Intel 10100F almak istiyorum fakat elimde 300W bir güç kaynağı var yeter mi? Genişletmek için tıkla... 300W Güç kaynağına sistemi emanet etmeyin, sertifikalı güzel bir markadan alın geliştirmeye açık olsun.
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 6 Mart 2023 #24 challous dedi: hemen hemen o civarda Genişletmek için tıkla... Ya ikinci el PSU'ya yönelin ya da bütçenizi arttırın. Şimdiki kasanızın modeli ne?
challous dedi: hemen hemen o civarda Genişletmek için tıkla... Ya ikinci el PSU'ya yönelin ya da bütçenizi arttırın. Şimdiki kasanızın modeli ne?
challous Decapat Katılım 27 Ocak 2023 Mesajlar 95 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mart 2023 #25 Oreki dedi: Ya ikinci el PSU'ya yönelin ya da bütçenizi arttırın. Şimdiki kasanızın modeli ne? Genişletmek için tıkla... hocam sanırım bütçe arttırıp kaliteli bir psu alacağım
Oreki dedi: Ya ikinci el PSU'ya yönelin ya da bütçenizi arttırın. Şimdiki kasanızın modeli ne? Genişletmek için tıkla... hocam sanırım bütçe arttırıp kaliteli bir psu alacağım
Oreki Terapat Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Şubat 2016 Mesajlar 12.869 Makaleler 4 Çözümler 22 Yer İzmir 6 Mart 2023 #26 challous dedi: hocam sanırım bütçe arttırıp kaliteli bir psu alacağım Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir kasa bir de. Bir kere alıyorsunuz bari değer bir şey alın. Arttırınca haber verirsiniz beraber bakarız.
challous dedi: hocam sanırım bütçe arttırıp kaliteli bir psu alacağım Genişletmek için tıkla... Kaliteli bir kasa bir de. Bir kere alıyorsunuz bari değer bir şey alın. Arttırınca haber verirsiniz beraber bakarız.