D Disclamier Hectopat Katılım 8 Şubat 2020 Mesajlar 68 21 Aralık 2020 #1 i5 3470 işlemcim var. RX 550 alacağım. 300 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum. Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com High Power HPE-400BR-A12S 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe High Power HPE-400BR-A12S 400 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
i5 3470 işlemcim var. RX 550 alacağım. 300 TL bütçem var. Önerilerinizi bekliyorum. Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe Aerocool VX Plus AE-VXP400 Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com High Power HPE-400BR-A12S 400 W Power Supply Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe High Power HPE-400BR-A12S 400 W Power Supply arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul. www.akakce.com
M Malatyalımm Hectopat Katılım 4 Nisan 2019 Mesajlar 179 Çözümler 3 Yer İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Aralık 2020 #2 Vatan güvencesiyle size önerim. Arkadaşım kullanmıştı ve memnundu. Ayrıca o bütçeye öyle ahım şahım bir şey beklememenizi söylemek isterim. XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 400W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 400W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Vatan güvencesiyle size önerim. Arkadaşım kullanmıştı ve memnundu. Ayrıca o bütçeye öyle ahım şahım bir şey beklememenizi söylemek isterim. XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 400W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da XIGMATEK X-CALIBRE SERİSİ 400W 80PLUS GÜÇ KAYNAĞI fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da www.vatanbilgisayar.com
Z ZeOnS Femtopat Katılım 24 Aralık 2020 Mesajlar 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Aralık 2020 #3 300w 350w ileriye dönükse 500w öneriyorum