RX 550 Sisteme işlemci önerisi

Bütçe
750₺

3600 alırsa ayrıca ısı sorunlarıyla uğraşmak zorunda kalacak ve fan alması gerekir ekstra masraf yani her açıdan. 1600 AF o kadar ısındığını duymadım.

Hocam ısınam voltajdan olduğu için UV yapılabilir veya CPB kapatabilir.
İleride küle tıpı soğutma alırda sorum çözülür.
@Penetrator God

İleriye dönük düşünüyorsunuz anladım ama arkadaşın öyle bir planı var mı sormak lazım. Şu an için bu sistem bence 1600 AF iyi gider. R5 2600 ile aynı güçte. İlla kart alacaksa ilerleyen zaman için 1600 AF'ta üzmez 3600 kıyaslarsak. Kendi bilir.

Hocam ısınam voltajdan olduğu için UV yapılabilir veya CPB kapatabilir.
İleride küle tıpı soğutma alırda sorum çözülür.
@Penetrator God

1600 AF alayım diyorsunuz yani.

Şu 2 sene sonra belki alabilirim ekran kartı, para biriktirip alacağım. Alacağım kartta şu anki 1650 gücünde olur herhalde o zamanki kartları bilmem ama.

1600 AF alayım diyorsunuz yani.

Şu 2 sene sonra belki alabilirim ekran kartı, para biriktirip alacağım. Alacağım kartta şu anki 1650 gücünde olur herhalde o zamanki kartları bilmem ama.

2 sene sonra R5 3600 bile artık zamanını doldurmuş bir işlemci olacak o yüzden ben 1600 AF'ta ısrarcıyım. 2 sene sonra tüm sisteminizi satıp sıfırdan toplarsınız paranız olursa.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…