RX 550 sistemin Forza Horizon 5 performansı nasıl olur?

İşletim sistemi
Windows 10

166770

Kilopat
Makaleler
5
Bilgisayarım aşırı derecede çokça dandik biliyorum. Ama merak ettim. G4600 ve RX 550 sistem Forza Horizon 5 performansı nasıl olur? En azından çıkınca Game Pass ile biraz oynamaya çalışacağım, oynatır mı acaba?

RAM: 8 GB.
250 GB SSD.

Bilgisayarım aşırı derecede çokça dandik biliyorum. Ama merak ettim. G4600 ve RX 550 sistem Forza Horizon 5 performansı nasıl olur? En azından çıkınca Game Pass ile biraz oynamaya çalışacağım, oynatır mı acaba?

RAM: 8 GB.
250 GB SSD.

Hocam neden dandik diyorsunuz ki hala güzel bir kart. Oynatır mı derseniz o iş biraz zor.

Dandik denecek kadar kötü sistem değil hocam. En düşük ayarlarda rahat oynarsınız diye düşünüyorum.

Hocam neden dandik diyorsunuz ki hala güzel bir kart. Oynatır mı derseniz o iş biraz zor.
Hocam ne bileyim, açıkçası ortalamanın altında kaldı bu sistem. Ortalamaya baktığımız zaman çok dandik kalıyor bu sistem.
Dandik denecek kadar kötü sistem değil hocam. En düşük ayarlarda rahat oynarsınız diye düşünüyorum.

3 ve 4'ü 1080p High ayarlarda 35-45 FPS arası oynuyordum.

Hocam ne bileyim, açıkçası ortalamanın altında kaldı bu sistem. Ortalamaya baktığımız zaman çok dandik kalıyor bu sistem.

3 ve 4'ü 1080p high ayarlarda 35-45 FPS arası oynuyordum.

Dandik demeyin de yetersiz kalıyor deyin.

3 ve 4'ü 1080p high ayarlarda 35-45 FPS arası oynuyordum.

Oynayabilirsiniz ancak grafiklerden illaki kısmanız gerekir kendinize en uygun görüntüyü bulursanız rahatça oynayabilirsiniz.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı