RX 550 sürücü yüklerken "bu aygıt düzgün olarak çalışmıyor" hatası

Maalesef kartta sıkıntı var.

Maalesef kartta sıkıntı var.

Kafasına göre sıkıntı çıkartıyor anlayamadım. Oyuna girdim takılmalar düzeldi gibi duruyor cidden anlamadım.

Kafayı sıyırdım :D

Minecraft'ta F3 ile FPS'yi kontrol ederken 60FPS'leri görüp bir anda 0 FPS görüyor donuyor ama devam ediyor kafam karıştı. Bakalım sabaha kadar neler olacak.

@Yener K. site çöktü galiba ya da bende öyle oldu bilmiyorum bende şans yok :D şu anda ekran kartı sorun çıkartmıyor bayağıdır oynuyorum sorun yok hatta ara ara olan takılmalarda düzelmeye başladı.

@Yener K. sonrasında Minecraft oyununa sorunsuz girdim oyun içerisinde kasma yaşatmıyor hiçbir şekilde. Ama masaüstü ve t/launcher açıkken kasıyor. Ama sadece t/launcher açtıktan sonra kasmaya başlıyor. Java'nın neyi sebep oluyorda donmasına sebep veriyor acaba?

Aynı uygulamaya i5 10500h GTX1650 8 GB RAM'li laptop ile.

Ryzen 3 3100 GeForce 210 16 GB RAM'li masaüstü PC ile girdim ve sorun yaşamadım.

Bu ekran kartı sorunlu onu biliyorum ama oyun içine girince 60 70 FPS oynatıyor gerçekten. Ve hiçbir sorun çıkarmıyor. Taki PC'ye reset atana kadar. Anlamadım sürücü bir şekilde çalışmayı başardıktan sonra sorunsuz mu çalışıyor yoksa başka bir olaylar mı var bilmiyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı