Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #1 WattMan hatası alıyorum. Sürücüyü tekrar kurdum ve UV yapmak istiyorum. Ayarlar ne olmalı?
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.396 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Ocak 2023 #2 Şu anki ayarlarını atarsan öneride bulunabiliriz.
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 1 Şubat 2023 #3 ImSTICK dedi: Şu anki ayarlarını atarsan öneride bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Normal ayarlarında. Bir değişiklik yapmadım.
ImSTICK dedi: Şu anki ayarlarını atarsan öneride bulunabiliriz. Genişletmek için tıkla... Normal ayarlarında. Bir değişiklik yapmadım.
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.396 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #4 Reny. dedi: Eki Görüntüle 1652859 Normal ayarlarında. Bir değişiklik yapmadım. Genişletmek için tıkla... Yüzde 10 kadar bir düşüş yaparsan yeterli olacaktır.
Reny. dedi: Eki Görüntüle 1652859 Normal ayarlarında. Bir değişiklik yapmadım. Genişletmek için tıkla... Yüzde 10 kadar bir düşüş yaparsan yeterli olacaktır.
Reny. Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 22 Aralık 2018 Mesajlar 1.434 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #5 ImSTICK dedi: Yüzde 10 kadar bir düşüş yaparsan yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... GPU Tuning'i düşüreceğim değil mi?
ImSTICK dedi: Yüzde 10 kadar bir düşüş yaparsan yeterli olacaktır. Genişletmek için tıkla... GPU Tuning'i düşüreceğim değil mi?
ImSTICK Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 1.396 Çözümler 12 Daha fazla Cinsiyet Erkek 2 Şubat 2023 #6 Reny. dedi: GPU Tuning'i düşüreceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu videodan öğrenebilirsin. : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Reny. dedi: GPU Tuning'i düşüreceğim değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu videodan öğrenebilirsin. : Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et